A Buffalo egy nyolcassal küldte haza az Atlantát

Vágólapra másolva!
2011.03.20. 11:21
null
Nathan Gerbe is betalált az Atlanta ellen (Fotó: Action Images – archív)
A Buffalo Sabres 8–2-re kiütötte az Atlanta Thrasherst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 153. játéknapján, és ezzel két ponttal megelőzi a Keleti főcsoport kilencedik, rájátszásba kerülést már nem érő helyén álló Carolina Hurricanest.

A Buffalo Sabres fontos győzelmet aratott a rájátszásba kerülés szempontjából: 8–2-re megverte otthon az Atlanta Thrasherst, és ezzel a Keleti főcsoport nyolcadik helyén áll, két ponttal megelőzve a kilencedik Carolina Hurricanest.

A hazaiak kapusa, Ryan Miller 28 alkalommal védett, és ezzel az NHL történetének nyolcadik kapusa lett, aki sorozatban hat szezonban legalább 30-30 győztes meccsen vett részt. Rob Niedermayer kétszer volt eredményes az összecsapáson.

A Toronto Maple Leafs sem akar lemaradni a playoffról, és a Boston Bruins ellen 5–2-re megnyert meccsel továbbra is négy ponttal van lemaradva a Buffalótól, és a tizedik helyen áll keleten.

A Philadelphia Flyers nagy csatában, szétlövésben nyerte meg 3–2-re a Dallas Stars elleni mérkőzést, így a Keleti főcsoport éllovasa már biztosan bejutott a rájátszásba.

A Columbus Blue Jackets Antoine Vermette nem sokkal a ráadás vége előtt szerzett góljával 5–4-re győzött a Minnesota Wild ellen. Rick Nash kiváló teljesítményt nyújtott a találkozón: két gólja mellett két asszisztot is adott.
NHL
ALAPSZAKASZ, 153. JÁTÉKNAP
San Jose Sharks–St. Louis Blues 5–3
Buffalo Sabres–Atlanta Thrashers 8–2
Dallas Stars–Philadelphia Flyers 2–3 – szétlövéssel
Toronto Maple Leafs–Boston Bruins 5–2
Edmonton Oilers–Colorado Avalanche 2–3 – sz.
Los Angeles Kings–Anaheim Ducks 1–2 – hosszabbítás után
Florida Panthers–New York Islanders 3–4 – sz.
Ottawa Senators–Tampa Bay Lightning 3–2 – h. u.
Minnesota Wild–Columbus Blue Jackets 4–5 – h. u.
Nashville Predators–Detroit Red Wings 3–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik