NBA: a Miami kényszerből újra igazolt, új center LeBronék mellett

Vágólapra másolva!
2010.11.24. 13:39
Udonis Haslem sérülése miatt új játékost igazolt a Miami Heat, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010–2011-es idényének egyik nagy esélyese: az új szerzemény a tapasztalt Erick Dampier.

A 35 éves, 211 centiméter magas center a legutóbbi idényben sérülései miatt csupán 55 mérkőzésen lépett pályára a Dallasban, ennek ellenére már szeptemberben felvetődött miami szerződtetésének lehetősége. A Heat legjobb lepattanószedője, Udonis Haslem hét végi lábsérülésével, valószínűleg az idény végéig tartó kényszerpihenőjével újra időszerűvé vált az ügylet, amelyet a Heat végül egyéves időtartamra, az 1.4 millió dolláros veteránminimum időarányos részét ajánlva nem is habozott megkötni. A ligában tizennégy idényt eltöltő (Indiana Pacers, Golden State Warriors, Dallas Mavericks), nyár óta csapat nélküli Dampier kedden már együtt edzett új társaival.

A nyáron alaposan megerősített, immár LeBron Jamest és Chris Bosht is a soraiban tudó Heat csalódást keltően kezdte az idényt, nyolc győzelme mellé máris elkönyvelt hat vereséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik