A City kapuját Hart vagy Fülöp védheti a Villa ellen

Vágólapra másolva!
2010.04.27. 18:50
null
Joe Hart ebben a szezonban a Birmingham színeiben már védett az Aston Villa ellen (Fotó: Action Images)
Címkék
Mint ismeretes, a Manchester City labdarúgócsapata Shay Given és Stuart Taylor sérülése miatt kapust keres. A BL-indulásért harcoló klub kívánságlistáján szerepel a Sunderland magyar játékosa, Fülöp Márton, de a hírek szerint a Birmingham Citynek kölcsönadott Joe Hart visszatérésére is van esély.

Kora délután beszámoltunk róla, hogy a BBC értesülései szerint a Manchester City már felvette a kapcsolatot Fülöp Márton ügyében a Sunderland vezetőivel, ám ugyancsak a brit televízó internetes oldala írt arról, hogy a Birmingham Citynek kölcsönadott Joe Hart is visszatérhet Manchesterbe.

A 23 éves Hart nyáron került kölcsönbe Birminghambe, ám a hírek szerint olyan szerződést kötöttek a felek, amelyben rögzítették, hogy csak bizonyos összeg megfizetése esetén térhet vissza idő előtt  a Manchester Cityhez, és kérdés, hogy ezt az összeget hajlandó-e megfizetni a játékosért a kapusgondokkal küzdő Roberto Mancini.   

A Manchester City szombaton fogadja az Aston Villát, és addigra mindenképp kapust kell találnia, ha csak nem ismét a tapasztalatlan (23 éves) feröeri Gunnar Nielsent akarja bevetni.

A jelek szerint a Hart, Fülöp kettős valamelyike védheti szombaton a City kapuját, bár a magyar futballista édesapja, Fülöp Ferenc – aki a menedzsere is –, a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a Sunderlandtől egyelőre nem kapott tájékoztatást a manchesteriek megkereséséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik