Anglia: a Swansea menedzsere még nem döntött Priskin szerződtetéséről

Vágólapra másolva!
2011.04.29. 09:03
Címkék
Mint ismeretes, Priskin Tamás az angol másodosztályú Swansea-nél eltöltött egy hónapnyi kölcsönjáték után sérülés miatt visszatért klubjához, az Ipswich Townhoz. Brendan Rodgers, a Premier League-be való feljutásért küzdő Swansea menedzsere még nem döntötte el, hogy szerződteti-e a magyar támadót vagy sem.

„Priskin elég peches, hogy összeszedett egy sérülést. Sajnálja, hogy vissza kellett térnie az Ipswich-hez, mert jól érezte nálunk magát, de a sérülés miatt körülbelül május végéig nem léphet pályára" – vélekedett Priskin sérüléséről Rodgers.

A Swansea menedzsere– aki korábban a Watfordnál dolgozott együtt a magyar válogatott csatárral – még nem döntött a támadó szerződtetéséről: „Valójában még nem gondolkodtam el rajta. Dolgoztam már vele korábban, nagyon jól ismerem, igazán jó srác, és beleillik a játékstílusunkba is. Majd meglátjuk. Nyilvánvalóan jól teljesített nemcsak nálunk, hanem az Ipswichnél is, ezért biztos vagyok benne, hogy Paul Jewell is még egyszer átgondolja Priskin helyzetét."

Jewell megerősítette Priskin visszatérését: „Nemrég tért vissza az orvosi vizsgálat eredményeivel együtt. Gondoskodunk arról, hogy rendbe jöjjön, és a következő szezonban a rendelkezésünkre álljon."

A 2009-ben a Watfordtól 1.7 millió fontért szerződtetett Priskint még egy évig köti szerződés az Ipswich Townhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik