Anglia: Ecclestone a QPR feljutása esetén sem fogja szórni a pénzt

Vágólapra másolva!
2011.03.13. 14:48
Címkék
Bernie Ecclestone, Anglia egyik leggazdagabb embere, akinek több mint kétmilliárd fontos vagyona van, nem akarja úgy szórni a pénzt a Premier League-be várhatóan feljutó Queens Park Rangers keretének megerősítésére, mint néhány más klubtulajdonos, szerinte ugyanis nem lehet megvásárolni a sikert.

„Eszembe sem jutna annyi pénzt költeni egy futballcsapatra, amennyit jó barátom, Roman Abramovics beleölt a Chelsea-be, a siker megvásárlása és a pénz szórása nem az én stílusom. Ne várják azt a QPR szurkolói, hogy versenybe szállunk a nagy csapatokkal a legjobb játékosok megvásárlásáért – mondta az angol másodosztály küzdelmeit tízpontos előnnyel vezető londoni klubot a szintén a Formula–1-ből ismert Flavio Briatoréval együtt birtokló 80 éves Ecclestone. – Természetesen a megfelelő emberekért megtesszük az ajánlatunkat, de senki se várja az, hogy százmillió fontot költsünk játékosokra."

Ecclestone megígérte, hogy nem szól bele a szakmai munkába, a Premier League-ben is Neil Warnock menedzserre bízza a csapatot érintő döntéseket. „Tökéletesen megbízom a menedzserben, a szakma az ő oldala, én három játékost sem tudnék megnevezni a keretből" – mondta Ecclestone, hozzátéve, számára mindig is a Formula–1 marad élete nagy szerelme.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik