Anglia: Gyan Ghána legnagyobb közellensége, Luis Suárez ellen készül

Vágólapra másolva!
2011.03.19. 12:58
Címkék
Asamoah Gyan, az angol Premier League-ben szereplő Sunderland ghánai csatára szerint az uruguayi Luis Suárez Ghána leggyűlöltebb embere. Az afrikai támadó annak apropóján beszélt a dél-amerikairól, hogy vasárnap a Sunderland–Liverpool bajnokin először fognak találkozni azóta, hogy Suárez szándékos kezezése után Gyan kihagyta a Ghána számára Afrika első világbajnoki elődöntőjét érő tizenegyest a dél-afrikai vb negyeddöntőjének utolsó pillanataiban.

„A világbajnokságon történtek ellenére az élet megy tovább, de azt kell, hogy mondjam, Suárez a hazámban a legesleggyűlöltebb ember – mondta Gyan a Mirrornak. – Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, mert jó sportembernek tartom magam, és az idő múltával tökéletesen megértem, amit akkor tett. A honfitársaim azonban sohasem fognak megbocsátani neki."

Suárez a vb-n az Uruguay–Ghána negyeddöntő hosszabbításának utolsó percében kézzel hárította a kapuba tartó ghánai labdát, kiállították, de a megítélt büntetőt Gyan a keresztlécre lőtte. Suárez az öltözőfolyosón ünnepelt, jöhettek a tizenegyesrúgások, amelyet Uruguay nyert meg, és jutott a négy közé.

SUÁREZ KEZEZÉSE

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik