Arsenal: a Barca 29 millió eurót és két tartalékot adna Fabregasért

Vágólapra másolva!
2011.07.08. 14:03
Továbbra sincs megállapodás az Arsenal és a Barcelona labdarúgócsapata között Cesc Fabregas átigazolásával kapcsolatban, hiába számolt be arról az angol és a spanyol sajtó egy hete, hogy közeledtek az álláspontok. Nos, a Marca című spanyol lap szerint nemhogy közeledtek volna, egyenesen megmerevedtek a frontvonalak, de lehet visszalépésről is beszélni.

A legfrissebb hír a témában arról szól, hogy az Arsenal változatlanul ragaszkodik a 40 millió eurós vételárhoz, a katalánok viszont 35 milliónál semmiképpen nem adnának többet. Ráadásul abból is csupán 29 millió lenne euró, a fennmaradó hatmillió két tartalék játékos, Toril és Bellerín játékjogát jelenti.

Egy hete még arról szóltak a hírek, hogy a katalánok 38.5 millió euróra emelték az ajánlatukat, nos, a legújabb olvasatban ettől igen messze állnak.

A Barca sportvezetőinak londoni látogatása nem hozta meg a várt eredményt, de egy héten belül mindenképpen szeretnének az ügynek a végére érni. Párhuzamban állítandó Alexis Sánchez ugyancsak megfeneklett esetére, akiről hiába jelent meg több híradásban, hogy gyakorlatilag már csak a szignója hiányzik a szerződésről, végül az érintett klubok nagyon messze voltak – vannak? – a megállapodástól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik