Arsenal: Jens Lehmann jelenthet megoldást a kapusproblémákra?

Vágólapra másolva!
2011.03.13. 10:07
Címkék
Angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata szerződtetné korábbi kapusát, a már visszavonult Jens Lehmannt a sérülések miatt kialakult helyzet megoldása érdekében.

Mint ismeretes, az Arsenal két lengyel kapusa, a fiatal Wojciech Szczesny ujjsérülés miatt körülbelül hat hétig, míg Lukasz Fabianski vállproblémái miatt a szezon végéig nem léphet pályára, így az első keretben csupán az Arsene Wenger bizalmát a szezon elején elvesztő Manuel Almunia maradt bevethetőként a posztra.

A 41 éves Lehmann tavaly nyáron akasztotta szögre a kesztyűjét, amikor szerződése lejárt a VfB Stuttgartnál. A korábbi német vb-ezüstérmes 2003 és 2008 között védte az „ágyúsok" kapuját, tagja volt a 2004-ben veretlenül bajnokságot nyerő csapatnak, továbbá egy FA-kupa sikert is elkönyvelhetett magának.

A Daily Mail értesülései szerint Lehmann ugyan nem hallott még ezekről a pletykákról, de nem zárja ki a visszatérés lehetőségét.

„Nem hallottam erről szóló híreket, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő" – idézi a német Bild a korábban a Milanban és a Dortmundban is szereplő játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik