Arsenal: kölcsönvették a Real középpályását – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.25. 16:01
Az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy az előttünk álló idényre kölcsönvette Dani Ceballost a Real Madridtól.

Az angol és a spanyol sajtó is egybehangzóan arról írt a hét elején, hogy megállapodtak a felek Dani Ceballos klubváltásáról, amit csütörtökön délután be is jelentett mindkét csapat. Az U21-es válogatott középpályás kölcsönbe érkezett az Arsenalhoz a 2019–2020-as idényre, szerződésében nem szerepel kivásárlási opció – írja a BBC.

Az As úgy értesült, a Real Madrid 50 millió euróra taksálta a játékost, de végleg megválni nem akart tőle. Érdeklődőből pedig nem volt hiány: a végül befutó Arsenal mellett többek között a Sevilla, a Real Betis és az AC Milan is szívesen látta volna soraiban Ceballost.

Az U21-es Eb-győztes középpályás 2017-ben 16 millió euróért szerződött a Betistől a Real Madridhoz, de a La Ligában csak 17-szer, a Bajnokok Ligájában pedig mindössze kétszer volt a kezdőcsapat tagja. Az elmúlt két idényben 56 mérkőzésen jutott szóhoz, többnyire csereként beállva.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik