Aston Villa: a szurkolók haragszanak a Liverpoolt imádó Houllier-ra

Vágólapra másolva!
2010.12.08. 17:32
Címkék
Az Aston Villa szurkolói felszólaltak Gérard Houllier, a klub menedzsere ellen, mert a hétfői Liverpool elleni idegenbeli mérkőzésen többet foglalkozott a rivális rajongóival, mint saját csapata drukkereivel. Houllier megpróbálta tisztázni a nyilatkozatát.

Az Aston Villa hivatalos internetes oldalát elárasztották az elkeseredett szurkolók Charles Krulak klubigazgatónak címzett üzenetei, amelyben nemtetszésüket fejezik ki a francia menedzser hétfő esti viselkedése miatt. Egyesek szerint az edzőnek távoznia kell.

„Ha valamelyik csapattól ki kell kapnunk három nullára, az legyen a Liverpool. Örültem neki, hogy a meccs után a nevemet skandálták” – mondta az 1998 és 2004 között a Liverpool menedzsereként dolgozó Houllier a mérkőzést követően.

A Villa fanatikusai nemcsak ezeket a szavakat kifogásolják, hanem azt is, hogy Houllier a meccs előtt aláírásokat osztogatott a Pool szurkolói között, majd a meccs után a hazai drukkereknek kiintegetett, míg a csapatukért Birminghamből több mint 120 kilométert utazó Villa-szurkolókra rá sem nézett.

„Szeretném biztosítani a Villa szurkolóit arról, hogy mindent megteszek azért, hogy a klub újra a régi fényében csillogjon. Tudom, sokaknak fáj a vereség, nekem is, a meccs utáni szavaimat humorosnak szántam, de rosszul sült el. Keményen dolgozunk a szurkolóinkért, akik a legfontosabbak számunkra" – mondta szerdán Houllier.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik