Buzsáky lefejelésébe belebukhat Magilton

Vágólapra másolva!
2009.12.09. 13:09
null
Buzsákyt lefejelte edzője (Fotó: Action Images)
Címkék
Az angol Daily Mail arról számolt be, hogy a Queens Park Rangers magyar középpályását lefejelte menedzsere, Jim Magilton a csapat Watfordtól elszenvedett idegenbeli veresége (3–1) után. Információink szerint igazak a brit lap állításai, és az affér még a menedzser állásába is kerülhet.

A hírek szerint a középpályás összeszólalkozott menedzserével a Watfordtól elszenvedett 3–1-es vereség után, és a vita hevében lefejelte őt Magilton, amely után a futballista azonnal elhagyta az öltözőt. A találkozón Buzsáky a 76. percben csereként lépett pályára.

A középpályás egyelőre nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban, úgy tudjuk, a klubnál ma tárgyalják az ügyet, és könnyen előfordulhat, hogy a Buzsákyval történt incidens a menedzser állásába kerül.

A Queens Park Rangers ugyanis bejelentette, hogy felfüggesztették a csapat menedzserét, Jim Magiltont, és belső vizsgálatot indítottak ellene.

A klub hivatalos honlapján megjelentek szerint Magiltont a hétfői, Watford elleni bajnokin történt incidens miatt függesztették fel a vizsgálat idejére. Arról nem számol be a honlap, hogy pontosan milyen incidens történt. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a klubnál amúgy sincsenek megelégedve a szakember munkájával, ugyanis elmúlt négy meccséből háromszor vereséget szenvedett a gárda (egy döntetlen mellett) úgy, hogy 12 gólt kapott, és a QPR csak a 12. helyen áll a tabellán.

A nap folyamán a QPR hivatalos honlapján cáfolta, hogy Buzsáky Ákos el szeretné hagyni a csapatot, mint ahogy azt több szigetországi médium is megszellőztette.

„Semmi sem igaz az egészből. Csakis a soron következő, West Bromwich Albion elleni hétfő esti mérkőzésünkre szeretnék koncentrálni" – kommentálta a történetet a magyar válogatott középpályása.

Magilton segítői, John Gorman és Keith Ryan szerdán nem tartottak edzést a csapatnak, a klub hivatalos közleményben jelezte: ideiglenesen az ifjúsági együttes edzői,  Steve Gallen és Marc Bircham irányítják a szakmai munkát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik