Chelsea: az egykori Arsenal-játékos a városi riválistól vonulna vissza

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 21:08
Címkék
Ashley Cole, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea angol válogatott labdarúgója elárulta, hogy tervei szerint a pályafutása végén a londoni „kékektől" vonul majd vissza.

A 63-szoros angol válogatott Cole 2006 nyarán igazolt az Arsenaltól a Chelsea-hez, ötmillió font és William Gallas játékjogáért cserébe. Az elmúlt öt esztendőben alapembere volt a londoni együttesnek, bajnokságot, FA-kupát, és Ligakupát is nyert a „kékekkel”.

„Reméljük, nyerünk valamit a következő szezonban – nyilatkozta a 30 éves balhátvéd. – Az igazság az, hogy a Chelsea-ben szeretném befejezni a pályafutásomat. Még sok év van vissza a karrieremből, és azt itt szeretném eltölteni, mert a Chelsea minden szinten felveszi a versenyt a többi nagycsapattal."

Cole a Chelsea új menedzseréről, André Villas-Boasról is elmondta a véleményét: „Nagyon fiatal edző, aki valamelyest azonos hullámhosszon van a játékosokkal, ami nagyszerű."

És hogy mit jelent Cole szerint az, hogy a portugál edző egy hullámhosszon van a csapattal? „Amikor edzés közben elfáradtunk, megállította az edzést, és valami más dolgot kezdtünk el csinálni, hogy megtörje az edzések monotonitását. Ez jó hatással van a csapatra."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik