Chelsea: Fantasztikus csapatot sikerült legyőznünk - Ancelotti

Vágólapra másolva!
2011.03.02. 01:04
Címkék
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti a Manchester United elleni keddi 2–1-es siker után arról beszélt, hogy ugyan nagyon fontos győzelmet arattak, de úgy tűnik, a tabella elejére így sem tudnak odaérni.

„Hihetetlen, hogy a Manchester United még mindig tizenkét ponttal vezet ellőttünk" – kezdte a keddi győzelem utáni értékelését Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere.

„A Manchester United túl messze van tőlünk. Fontos győzelmet arattunk, de jelen pillanatban úgy tűnik, nem tudunk odaérni a tabella elejére" – fogalmazott az olasz szakember.

„Nagyon nehéz meccset játszottunk egy fantasztikus ellenféllel szemben, de győzni tudtunk, és ez a legfontosabb. A United az első félidőben remekül kontrázott. Mi jól kezdtünk, de a folytatásban egyre nehezebben tudtuk lezárni a területeket. A második félidőben változtatni tudtunk, intenzívebbé vált a támadójátékunk, a pályát teljes szélességében kihasználtuk. A mai mérkőzésen bebizonyosodott, hogy milyen jó a csapatszellem a Chelsea-nél" – elemezte a találkozót Ancelotti, aki az egyenlítő gólt szerző téli igazolás, a brazil David Luiz játékát külön is kiemelte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik