Chelsea: Mourinho odapörkölt a bírónak, majd megkövette

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.04. 22:58
José Mourinho, a Chelsea menedzsere előbb kritizálta Kevin Friend játékvezetőt egy meg nem adott büntető miatt, ám később beszélt a Watford elleni vasárnapi FA-kupa-mérkőzés bírájával, és a hallottak után bocsánatot kért tőle.

A watfordi Craig Catchcart kezezése nem eredményezett tizenegyest, amit José Mourinho a csapata elleni „hadjárat” újabb megnyilvánulásaként értékelt a meccset követő televíziós nyilatkozatában. A mérkőzés utáni feszült pillanatokban azonban Mourinho elfelejtette, hogy az akcióból Loic Rémy végül gólt lőtt.a csapata elleni „hadjárat” újabb megnyilvánulásaként értékelt a meccset követő televíziós nyilatkozatában. A mérkőzés utáni feszült pillanatokban azonban Mourinho elfelejtette, hogy az akcióból Loic Rémy végül gólt lőtt.

„Szeretnék bocsánatot kérni a televíziós interjúm miatt – mondta utóbb a portugál szakember. – A játékvezető nagyszerűen járt el. Látta, hogy tizenegyest kell adnia, már szinte meg is adta, de látta azt is, hogy a labda Rémy elé kerül, ezért kivárt néhány másodpercet. Utóbb elmondta nekem, ha Rémy nem veszi le jól a labdát vagy esetleg a kapu fölé lő, akkor megadta volna a tizenegyest. Panaszkodtam, de valójában Kevin jól döntött.”

Mint beszámoltunk róla, a Chelsea 3–0-ra legyőzte Tőzsér Dániel csapatát, és bejutott a legjobb 32 közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik