Felkészülés: Gervinho 16 perc alatt duplázott az Arsenalban - videó

Vágólapra másolva!
2011.07.23. 17:27
Címkék
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Arsenal felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött a német Köln vendégeként. A találkozón Gervinho szerezte a londoniak mindkét gólját.

Az „ágyúsoknál” most debütált Gervinho, aki a francia bajnok Lille-től érkezett, és rögtön az első meccsén remek teljesítménnyel rukkolt ki. Az elefántcsontparti játékos a 16. percben már a második gólját szerezte, majd a 30. percben lehívta őt a pályáról Arsene Wenger menedzser. Remélhetőleg nem sérülés, hanem elővigyázatosság miatt kellett nélkülözni a folytatásban a csatárt – mindenesetre nem látszott, hogy komolyabb problémája lenne.

Gervinho az első találatát a nyolcadik percben szerezte, amikor is Jack Wilshere remek kiugratása után átemelte a labdát Michael Rensing fölött. Újabb nyolc minutum elteltével pedig Theo Walcott viharzott el a jobb oldalon, a középre adott labdájánál meg már nem volt nehéz dolga az afrikai támadónak, aki közelről a kapuba belsőzött.

Az első félidő végén aztán a mérkőzés leglátványosabb gólját is megszerezte az Arsenal. Apró szépséghiba azonban, hogy Carl Jenkinson a saját kapuját vette be – több mint húsz méterről...

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Köln–Arsenal 1–2
Lazio–Slavia Praha 3–3
Mönchengladbach–Sunderland 0–0
GERVINHO ELŐSZÖR
GERVINHO MÁSODSZOR
JENKINSON ÖNGÓLJA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik