Fulham: Somogyi érkezése utat nyithat a távozni készülő Stockdale előtt

Vágólapra másolva!
2011.07.11. 11:03
Címkék
Az angol élvonalban szereplő Fulham labdarúgócsapatánál már korábban felvetődött, hogy az eddigi második számú kapust, David Stockdale-t kölcsönadnák, és Somogyi Csaba múlt heti szerződtetése után Stockdale úgy látja, a klubvezetők hajlandóak lesznek elengedni őt.

„Azt hiszem, Mark Schwarzer marad az első számú kapus, ami érthető is, így nekem az egyetlen esélyem a játékra, hogy kölcsönadnak – nyilatkozta a Daily Mailnek a Fulham eddigi cserekapusa, David Stockdale. – A csapathoz aláírt egy új kapus, Somogyi, akinek az érkezése megnyithatja számomra a kölcsönadás lehetőségét.”

A hírek szerint korábban az újonc Swansea érdeklődött a kapus iránt, de nem biztos, hogy a Fulham elengedné másik élvonalbeli gárdához. Stockdale erre azt mondta, inkább játszik a másodosztályban, mintsem hogy a Premier League-ben a kispadon üljön.

Martin Jol, a Fulham menedzsere is jobban örülne, ha a Championshipbe kerülne a kapus kölcsönbe, és bármikor visszahívhatnák, ha szükség lenne rá.

„Jó lenne neki, ha minden héten játszana, de a klub érdeke az elsődleges. Többen is érdeklődnek iránta, kiváló fiatal játékos, de még tapasztalatot kell szereznie. Legszívesebben kölcsönadnám egy Championshipben szereplő klubnak egy huszonnégy órás visszahívási záradékkal” – mondta Jol a Fulham Chronicle-nek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik