Játékossors: Somogyi Csaba a Fulham légiósa lehet - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.06.09. 09:30
Címkék
Könnyen elképzelhető, hogy a Premier League-ben szereplő Fulham akkor sem marad magyar labdarúgó nélkül, ha Gera Zoltán elhagyja a csapatot. Az egy évvel korábban még Európa-liga-döntőt játszó együttes élére ugyanis Martin Jolt nevezték ki menedzsernek, aki télen még a holland Ajaxnál dolgozott. Nála járt próbajátékon az NB II-es REAC kapusa, Somogyi Csaba, akivel olyannyira meg volt elégedve a holland szakember, hogy megígérte, ahová ő megy, viszi magával a 26 éves kapust is.

Somogyi helyzetét egyrészről az is segítheti, hogy a Fulham első számú kapusa, az ausztrál Mark Schwarzer már 38 esztendős, míg mögötte David Stockdale-nek szinte alig van tapasztalata, másrészről a REAC kapusának a nyáron lejár a szerződése.

„Természetesen örülök Martin Jol kinevezésének, és bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget. Alakulnak a dolgaim, méghozzá jól, de ennél többet ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretnék mondani" – fogalmazott óvatosan Somogyi.

Valamivel több információt osztott meg Torma Gábor, a REAC csatára, aki segít a kapus karrierjét egyengetni.

„Nagyszerű kapcsolatban vagyok Martin Jollal, a Fulham nemrég kinevezett menedzserével – mondta Torma. – Amint aláírt a szakember a londoniakhoz, már beszéltem is a menedzserével. Amikor Somogyi Csaba tavaly decemberben az Ajaxnál járt próbajátékon, az akkor még a hollandok edzőjeként ténykedő Martin Jol jelezte, mindenképp szeretné átigazolni. Csakhogy nem sokkal később elbocsátották a mestert. De minap beszélgetésünk során is mondta, az akarja, hogy Csaba ott játsszon, ahol ő az edző..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik