Man. City: „Biztosan távozik a nyáron, több ajánlat is érkezett”

Vágólapra másolva!
2016.04.05. 08:11
Yaya Touré, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City középpályása ügynöke szerint a nyáron elhagyja jelenlegi klubját, egyelőre azonban nem lehet tudni, hol folytatja pályafutását.



Touré szerződése 2017 júniusában jár le a Manchester Citynél, amely még nem tárgyalt a hosszabbításról az elefántcsontparti futballistával.

A 32 esztendős középpályás iránt több csapat is érdeklődik, és ügynöke, Dimitri Seluk szerint biztosra vehető, hogy már most nyáron távozik a klubtól.

„Biztosan távozik a nyáron, ezt nyugodtan kijelenthetem. Több ajánlat is érkezett érte, egyelőre viszont nincs eldöntve, hogy hol folytatja a következő szezonban” – mondta Seluk az FC Inter Newsnak.

Touré ügynöke tehát nem tudott konkrét információt mondani a játékos következő csapatáról, azt azonban leszögezte, hogy a pénz nem játszik szerepet a választásban.

„Nem a pénz lesz az elsődleges szempont a döntésnél, elsősorban az érdeklődő klub jövőbeli tervei érdekelnek minket” – vázolta fel elképzeléseiket Seluk.

Legtöbbször az olasz Internazionalét hozták szóba Touréval kapcsolatban. Seluk szerint nincs kizárva egy esetleges Olaszországba való szerződés, ahol együtt dolgozhatna korábbi mesterével, Roberto Mancinivel.

„Inter? Nagyszerű klubról beszélünk, és mindenki tudja, hogy remek a kapcsolat Yaya és Mancini között. De mint már mondtam, még semmi sincs eldöntve” – felelte Seluk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik