Man. City: lemondott a játékosa rákbeteg anyjával gúnyolódó igazgató

Vágólapra másolva!
2011.09.09. 17:25
Címkék
Lemondott a Manchester Citynél betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról Gary Cook. A sportvezető azután került a támadások kereszttüzébe, hogy kiderült, cinikus hangnemben reagált egyik játékosa rákbeteg édesanyjának a levelére. A Citynél elfogadták a döntését, és megköszönték az eddigi munkáját. 



Az eset még tavaly októberben történt, azonban a City hátvédjének, Nedum Onuohának az édesanyja, Anthonia Onouha nem akarta eddig nyilvánosságra hozni a dolgot, mondván, nem tudja, fia hogy reagálna az esetre.

Onuoha asszony a fia szerződése körüli tárgyalások során írt e-mailt Brian Marwoodnak, a Manchester City futball igazgatójának. A levélben, egyebek között ez állt: „Habár a rák és a rám váró kemoterápia lerombolja a szervezetemet, továbbra is ott állok a fiam mögött a szorító sarkában."

Választ azonban (legalábbis először) nem Brian Marwoodtól kapott, hanem Garry Cooktól, aki, feltételezése szerint, véletlenül rossz címre küldte a levelet. Az általános igazgató üzenetében a „Brian" megszólítás után ez állt: „Lerombolta a szervezetét!! ... nem is értem, Brian, hogy tudsz ezek után nyugodtan aludni. Te olyan rendes srác voltál, amikor még a Nike-nál dolgoztunk együtt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik