Manchester United: Ferguson egy ideig nem nyilatkozik az MU Tv-nek

Vágólapra másolva!
2011.03.04. 11:02
Címkék
Sir Alex Ferguson lemondta a Manchester United saját televíziócsatornáján esedékes szokásos mérkőzésbeharangozó interjút, és a klub vezetősége közölte: a skót menedzser határozatlan ideig nem szólal meg az MU Tv-n.

Ferguson az MU keddi, Chelsea elleni 2–1-es veresége után szidta Martin Atkinson játékvezetőt. Az MU Tv által leadott interjút csütörtökön az Angol Labdarúgó-szövetség vágatlanul elkérte a csatorna szerkesztőitől, és ennek alapján indított fegyelmi eljárást a menedzser ellen – Ferguson kettőtől öt mérkőzésig terjedő eltiltásra számíthat.indított fegyelmi eljárást a menedzser ellen – Ferguson kettőtől öt mérkőzésig terjedő eltiltásra számíthat.

Az MU Tv szerkesztőségét a Guardian szerint a klub vezetősége is felelősségre vonhatja, mert szerintük Ferguson szavai hallatán mérlegelniük kellett volna, hiba volt a legkeményebb szavakat adásba tenni. Sőt a csatornát még Richard Bevan, a menedzserek érdekvédelmi szervezetének vezetője is kérdőre vonta, miért nem várta meg, míg Ferguson lehiggad a találkozó után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik