Manchester United: Nani szívesen dolgozna José Mourinhóval

Vágólapra másolva!
2011.06.26. 09:30
Címkék
Szívesen dolgozna honfitársával, José Mourinhóval a Zöld-foki-szigeteken született, de portugál válogatott labdarúgó, Nani, akinek pozíciója nem tűnik stabilnak az angol bajnoki címvédő, BL-döntős Manchester Unitedben.

„Jól érzem magam a Manchester Unitednél, de jó érzés, hogy más klubok is érdeklődnek irántam – nyilatkozta Nani a közelmúltban, utalva a Real Madrid érdeklődésére. – Hogy szívesen dolgoznék-e José Mourinhóval? Igen, de jelen pillanatban jól elvagyok a manchesterieknél." Nani a közelmúltban, utalva a Real Madrid érdeklődésére. – Hogy szívesen dolgoznék-e José Mourinhóval? Igen, de jelen pillanatban jól elvagyok a manchesterieknél."

Nanit csapattársai az elmúlt idény legjobb United-játékosának választották meg, ennek ellenére nem számít állandó kezdőnek Sir Alex Fergusonnál. Antonio Valencia súlyos sérüléséből felépülve remek formát mutatott a szezon végén, élvezte is a menedzser bizalmát. Miként a dél-koreai Pak Dzsi Szung is, aki a BL-döntőn szorította kispadra Nanit, és a közelmúltban kijelentette: nem megy ő sehová a Unitedből. Az átigazolási időszakban pedig 17 millió fontért szerződtették Ashley Youngot, aki ugyancsak szélsőként bevethető elsősorban, így a konkurenciaharc igen erős a manchesterieknél. Főhet is Sir Ferguson feje: melyik szélsőjét hol máshol tudná hasznosítani a pályán.

Nani a 2010–2011-es szezonban 48 mérkőzésen tíz gólt szerzett az MU mezében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik