Martin Jolt nevezték ki a Fulham menedzserének

Vágólapra másolva!
2011.06.07. 10:24
null
Jol ismét Angliában vállalt munkát (Fotó: Action Images)
Címkék
A Premier League-ben szereplő Fulham a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Martin Jolt nevezték ki a labdarúgócsapat új menedzserének. A holland szakember a távozó Mark Hughes munkáját veszi át.

A napokban már sejteni lehetett, mára pedig biztossá vált: Martin Jol vette át a Fulham irányítását. A távozó Mark Hughes helyére érkező holland szakember kétéves szerződést kötött a londoni futballcsapattal. Az egyezség részét képezi, hogy kölcsönös elégedettség esetén további egy esztendővel meghosszabbítható a megállapodás.

Jol számára nem lesz ismeretlen az angol közeg, a szakember ugyanis 2004 és 2007 között a Tottenhamet irányította.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Fulhamhez kerültem. Egy igazán nagy klub, amely szilárd alapokon áll, és nagy rajongótábora van. Már alig várom, hogy a Fulham család része lehessek, és szeretném megköszönni az elnöknek, hogy bizalmat szavazott nekem" – mondta a kinevezés után Jol.

Jol Jacques Santini segítőjeként került 2004-ben a White Hart Lane-re, de a francia szakember 13 meccs után elköszönt a Tottenhamtől, munkáját pedig a holland vette át, aki 2006-ban és 2007-ben is az ötödik helyen zárt a csapattal, mégis távoznia kellett. Ezután a Hamburgot, majd az Ajaxot irányította, most pedig visszatért Angliába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik