MU: Rooney játszani akar, Ferguson erős csapatot ígér vasárnapra

Vágólapra másolva!
2011.05.20. 13:25
Címkék
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának angol válogatott támadója nem szeretné kihagyni az idénybeli utolsó, Blackpool elleni bajnokit a május 28-i Bajnokok Ligája-döntő miatt...

Mint ismeretes, a United május 28-án a Barcelonával csap össze a Wembleyben a BL fináléjában, és egyes pletykák szerint elképzelhető, hogy több alapembere nélkül lép majd pályára a hétvégi, Blackpool elleni utolsó bajnokiján.

„A menedzser dönti el, hogy kit játszat a mérkőzéseken, de biztos vagyok benne, hogy mindenki pályára akar lépni. Azért futballozunk, hogy ilyen meccseken játszhassunk, és remélem, én is ott leszek a pályán vasárnap" – idézi a Sun Rooneyt.

Mindeközben Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök" szakvezetője erős csapatot ígér a Premier League-meccsre: „Edwin van der Sar, Darren Fletcher, Patrice Evra, Paul Scholes, Anderson és Dimitar Berbatov is játszani fog többek közt."

A MU vasárnap 17 órától fogadja a bennmaradásért még versenyben lévő Blackpoolt, majd jövő szombaton a Barcelona ellen zárja az idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik