NB I: Az angyalföldiek elég esetlegesen játszottak - Elek Ákos

Vágólapra másolva!
2011.02.28. 13:07
Címkék
Elek Ákos a tegnapi, Vasas elleni 0–0-val zárult bajnokit párhuzamba állította a szintén hétvégi, Deportivo–Real Madrid mérkőzéssel.

„Küzdelmes mérkőzés volt, de nagyjából erre is számítottunk, hiszen az őszinél masszívabb Vasas volt az ellenfelünk" – mondta a vidi.hu-nak Elek Ákos.

„A kiállítás után nyugodtabban kellett volna játszanunk, és addig járatni körbe a labdát, amíg tiszta ziccerbe nem kerülünk. Az angyalföldiek elég esetlegesen játszottak, nem volt konkrét elképzelésük, ahogy esett, úgy puffant. Olyanok voltak, mint a szombati Real Madrid elleni összecsapáson a Deportivo. Megjegyzem, Mourinho együttese sem tudott mit kezdeni a helyzettel, s az a meccs is nulla nullára végződött. Hozzáteszem, mi messze vagyunk a királyi gárdától."

„A tegnapi bajnoki egyik tanulsága, hogy ha egy-két helyzet akad a mérkőzésen, nincs mese, értékesíteni kell! Sok lehetőségünk ugyan nem volt, de ami adódott, azokat sem tudtuk kihasználni. A csapat sincs persze még csúcsformában, de azért a vészharangot nem kell kongatni. Az MTK elleni, következő bajnokit hozni kell, s akkor nincs semmi gond.″

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik