Premier League: Mancini kiakadt italozó játékosai miatt

Vágólapra másolva!
2010.10.30. 13:30
Címkék
Roberto Mancini megfenyegette játékosait, vigyázzanak a nyilvános italozással, különben elküldhetik őket a Manchester Citytől. A figyelmeztetés oka, hogy egy hete, az Arsenal elleni 3–0-s vereséget követően Gareth Barry, Adam Johnson és Joe Hart is részegen mulatozott az egyik egyetemi vigasságon.

Az olasz szakvezető az esetet követően pénzbüntetést rótt ki a bűnösökre, és a keret előtt leteremtette őket. Ezután a többiekhez fordult, és azt ajánlotta a játékosoknak, hogy ha a bajnoki címről álmodnak, ne is gondoljanak ilyen életvitelre.

„Nem értem, miért jó egyeseknek, hogy ezzel töltik a szabadidejüket, de nagyon bánt – mondta Mancini a Daily Starnak. – Három- vagy négynaponta meccset játszunk, önmagában is nehéz regenerálódni, hát még ha a játékosaim ilyen felesleges és ostoba dolgokkal terhelik le a szervezetüket. Sajnos, ez nemcsak a Cityre jellemző, inkább angliai betegség, az Aston Villánál és a Tottenhamnél is vannak ilyen gondok. Talán a brit kultúra része. Ám ezt a problémát az öltözőben akarom megoldani, nem a sajtótájékoztatón."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik