Sunderland: újabb védő jött a Man. Unitedből, O'Shea is aláírt

Vágólapra másolva!
2011.07.07. 19:47
null
Két „régi motoros” veszi le az MU mezét (Fotó: Reuters)
Címkék
A Sunderland labdarúgócsapata négyéves szerződést kötött a Manchester Unitedtől távozó rutinos ír védővel, John O'Shea-vel.

„John rengeteg érmet nyert a Uniteddel, és mindet kiérdemelte, megtestesíti a klub csapatszellemről kialakított képét. Hosszú és hűséges szolgálat után örülök, hogy kapott egy megfelelő lehetőséget, és egy olyan csapatba kerül, amelyben rendszeresen játszhat” – búcsúztatta O'Shea-t Sir Alex Ferguson.

Az átigazolási díjat a két klub nem kívánta nyilvánosságra hozni. A Sunderland már a második „ősmanchesteri” védőt szerzi meg a nyári átigazolási időszakban Wes Brown után, aki szintén négy évre kötelezte el magát a hatszoros bajnok „fekete macskákhoz”.

Brown 1998-ban mutatkozott be a United felnőttcsapatában, és összesen 361 mérkőzésen lépett pályára, míg O'Shea 1999-ben debütált és 392-szer húzta magára a „vörös ördögök" mezét. Mindketten Bajnokok Ligája-győztesek (Brown kétszeres, O'Shea egyszeres), ötszörös angol bajnokok, kupagyőztesek, Ligakupa-győztesek, O'Shea klubvilágbajnok is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik