Tottenham: Harry Redknapp két fiatal Barca-védőt vinne Londonba

Vágólapra másolva!
2011.10.19. 15:24
Címkék
Brit lapértesülések szerint az angol Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp a spanyol Barcelona két fiatal védőjével erősítené meg keretét. A 20 éves Martín Montoya és kortársa, Marc Bartra már bemutatkozott a felnőttek között, de egyelőre másodosztályú B-csapatban kapnak állandó játéklehetőséget.

Az angolok azt próbálják meg kihasználni szemfülesen, hogy a szélső hátvédként hasznos Montoya, illetve a középső védőként foglalkoztatott Bartra szerződése a nyáron lejár. Szándékaik szerint a kiszemeltek nem írnák alá a szerződésük meghosszabbítását, így csupán velük kellene megegyezni, jelenlegi klubjukkal nem. Ez a tett vélhetően vastag Spurs-szerződést érne a La Masíán pallérozódó, sokszoros korosztályos válogatott védőknek.

Ami visszatartó erő lehet esetükben, hogy a Barcelonában vélhetően a védelem szorul mielőbbi átalakításra, fiatalításra, és így mindkettőjüknek van esélye bejátszania magát a gránátvörös-kékekhez.

Volt csapattársaik közül a támadó Rubén Rochina (Blackburn) és a védekező középpályás Oriol Romeu (Chelsea) már váltott, mindketten a közelmúltban hagyták el a katalán nagyvárost a Premier League kedvéért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik