Bajnokok Ligája: C. Ronaldo a MU-t vagy Raúlt akarja, a Barcát elkerülné

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 16:01
Címkék
Cristiano Ronaldo legszívesebben volt csapatával, a Manchester Uniteddal vagy a Raúlt is a soraiban tudó Schalkéval mérkőzne meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, de a Barcelonát szívesen elkerülné. A Real Madrid labdarúgócsapata a nyolcaddöntőben 4–1-es összesítéssel búcsúztatta a francia Lyont, megtörve a 2005 óta tartó rossz sorozatot – azóta nem jutottak tovább a legjobb tizenhatnál. Egészen szerdáig...

„Szeretnék a Uniteddal vagy Raúllal megmérkőzni, de a Barcával nem – mondta ki kerek-perec a portugál szélső. – Jó lenne elkerülni a Barcát a negyeddöntőben, mert szerintem ő a legerősebb a mezőnyben. De az sem baj, ha végül vele kell megmérkőzzünk, mert az egyenes kieséses szakaszban bármi megtörténhet. Alig várom már, hogy mit hoz a holnapi sorsolás."

Cristiano Ronaldo játéka kisebb sérülés miatt kérdéses volt a BL-nyolcaddöntő visszavágóján, de végül vállalta a fellépést, amire az orvosok is engedélyt adtak.

„A legfontosabb az, hogy nem vagyok sérült. Tegnap megkaptam a bizalmat, hogy a kezdőbe kerüljek, annak ellenére, hogy nem voltak százszázalékos állapotban. De a végső döntés, hogy vállalom a játékot, az enyém volt. Az orvosok azt mondták, hogy a sérülés már nem veszélyeztet."

A Realra szombaton madridi városi derbi vár az Atlético otthonában, amely összecsapásról a portugál aranylabdás is tudja, hogy helyezéstől függetlenül mindig is prioritást élvezett a két klub számára. Éppen ezért most is nehéz találkozóra számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik