Bajnokok Ligája: Gyors és veszélyes csapatot győztünk le - Piqué

Vágólapra másolva!
2011.04.06. 23:39
Címkék
A hazai négygólos győzelemmel (5–1) nagy lépést tett a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntője felé a spanyol Barcelona, amely a negyeddöntő első mérkőzésén hazai pályán nyert az ukrán Sahtar Doneck ellen. A katalánok harmadik gólját szerző Gerard Piqué elismerte: a nagy különbségű győzelemért ezúttal keményen meg kellett dolgozniuk.

„Szerencsés vagyok, hogy a két utóbbi mérkőzésen is gólt tudtam szerezni – mondta Piqué, aki a hét végi bajnokin a Villarreal ellen ért el győztes találatot. – Nagyon boldoggá tesz ez a siker, mert egy olyan csapatot győztünk le, amelynek játékosai gyorsak és veszélyesek. Nagyszerű győzelmet arattunk, de a továbbjutásért a visszavágón is meg kell dolgoznunk.”

A katalánok a spanyol Király-kupa negyeddöntőjében a Betis elleni hazai 5–0-s siker után a visszavágót 3–1-re elveszítették, amely összecsapás emléke élénken él és kísért a játékosokban. A középhátvéd szerint Doneckben mindenképpen figyelniük kell arra, hogy ne kapjanak a mérkőzés elején gyors gólokat, mint tették azt Sevillában. A Betis akkor a hetedik percben már 2–0-ra elhúzott, igaz, azzal sem jutott messzire...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik