Bajnokok Ligája: Mourinho Balotellit és a Barcelonát kritizálja

Vágólapra másolva!
2010.04.21. 00:09
Címkék
Az Intert irányító José Mourinho büszke csapatára, amely 3–1-re megverte a Barcelonát a BL elődöntőjének első mérkőzésén, ám Mario Balotelli és a Barca-játékosok viselkedésével koránt sincs kibékülve.

„A Barcelonát megverni nyilvánvalóan nem könnyű. Védekezni és gólt szereznie is nehéz ellene. Mi azonban nyertünk, ráadásul megérdemelten. Ezzel az eredménnyel a meccs előtt is kiegyeztünk volna" – mondta Mourinho, majd kitért Mario Balotellire, aki a lefújás után dühösen a földhöz vágta a mezét.

„Az Internél 2008 júliusa óta vagyok edző. Ezer és ezer alkalommal próbáltam ezalatt megnevelni egy nagy tehetséget, erre egy BL-elődöntőben – ami a klubfutballban a második legfontosabb párharcnak számít – ilyen ronda dolog történik."

 

A portugál tréner a Barcelona játékosainak viselkedésével sincs kibékülve. Különösen az nem tetszett neki, ahogy a mérkőzés után reklamáltak a játékvezetőnél a Dani Alves ellen elkövetett és szerintük tizenegyest érő szabálytalanság miatt.

„A meccs után a játékoskijáróban látottak megmutatták, mire számíthatunk a visszavágón. A Barcelona játékosai megpróbálták meggyőzni a játékvezetőt az igazukról. Csak annyit mondhatok róluk, hogy rövid távú memóriájuk van, „Chelsea-játékosaim" tavaly Övrebo történelmi hibája után tényleg reklamálhattak... Miért nem tud a Barcelona bajnokhoz méltóan viselkedni és elfogadni, hogy kikapott egy nála jobban játszó csapattól?" – tette fel a költői kérdést Mourinho, aki szerint a visszavágón bármi megtörténhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik