Bajnokok Ligája: Nincs könnyű helyzetben a Videoton - Szabics Imre

Vágólapra másolva!
2011.07.19. 19:27
Címkék
„Nincs könnyű helyzetben a Videoton", foglalta össze lényegre törően a szerdai Videoton–Sturm Graz mérkőzés esélyeit Szabics Imre, az osztrák együttes magyar válogatott támadója a Nemzeti Sport Online kérdésére válaszolva. A labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóját Székesfehérváron rendezik meg szerdán, 20.30 órás kezdéssel, az első mérkőzésen a Sturm 2–0-ra nyert Klagenfurtban.

„Nincs könnyű helyzetben a Videoton, mert kétgólos előnnyel érkeztünk Fehérvárra – emlékeztetett Szabics az első találkozó végeredményére. – Úgy gondolom, hogy nem koncentrálunk csak a védekezésre, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogyha sikerülne egy gólt szereznünk, akkor borzasztó nehéz lenne a Videoton helyzete.”Szabics az első találkozó végeredményére. – Úgy gondolom, hogy nem koncentrálunk csak a védekezésre, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogyha sikerülne egy gólt szereznünk, akkor borzasztó nehéz lenne a Videoton helyzete.”

„Tudatosan felépített, erős csapat a Vidi, és bízom benne, hogy még az idei szezontól ugyan nem, de jövő évtől kezdve már sok örömet okoznak majd nekünk” – bújt ki egyszerre a grazi és a honfi „vér” Szabicsból.

A magyar légiós nem számít semmiféle negatív fogadtatásra a szurkolók részéről – a grazi találkozón, amelynek első gólját ő szerezte, bizony megtalálták őt a fehérvári drukkerek – , úgy véli: kultúrált körülmények közé érkezett osztrák csapatával, és nem hiszi, hogy van olyan ember Magyarországon, aki szerint ő most hazája ellen játszana, nem pedig klubcsapata, a Sturm Graz sikeréért tenne meg minden tőle telhetőt.

Aki pedig mégis elfeledkezne erről, annak azt ajánlja, hogy nézze meg, hány idegenlégióst foglalkoztat a Videoton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik