BL: egy csatárral támad a Videoton Klagenfurtban - megvan a kezdőcsapat

Vágólapra másolva!
2011.07.13. 19:22
Címkék
A Videoton hivatalos Facebook-oldala közzétette a magyar bajnokcsapat kezdőjét a 20.30 órakor kezdődő, Sturm Graz elleni  klagenfurti BL-selejtező előtt. A fehérváriak 4-5-1-es felállásban kezdenek.

A Videoton hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a Sturm elleni kezdőcsapatot, amely ekképpen fest: Tujvel – Brachi, Lipták, Horváth G., Héctor Sánchez – Gosztonyi, Mitrovics, Elek, Vasziljevics, Polonkai – Alves. Tujvel – Brachi, Lipták, Horváth G., Héctor Sánchez – Gosztonyi, Mitrovics, Elek, Vasziljevics, Polonkai – Alves.

BAJNOKOK LIGÁJA
2. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS
STURM GRAZ (osztrák)–VIDEOTON
Klagenfurt, Wörtherseestadion. Vezeti: Stuart Attwell (angol)
A Sturm Graz várható kezdőcsapata: Gratzei – Standfest, Feldhofer, Burgstaller, Pürcher – Wolf, Weber, Klem, Hölzl – Muratovics, Szabics. Vezetőedző: Franco Foda
A Videoton kezdőcsapata: Tujvel – Brachi, Lipták, Horváth G., Héctor Sánchez – Gosztonyi, Mitrovics, Vasziljevics, Elek Á., Polonkai – André Alves. Vezetőedző: Paulo Sousa
A Videoton cseréi: Bozsovics, Sándor, Nikolics, Nagy, Vaskó, Walter és Szolnoki
OLVASÓINK ÍGY KÜLDTÉK VOLNA PÁLYÁRA A VIDIT

A Nemzeti Sport Online olvasóinak szavazatai alapján az alábbi tizenegy volt a legnépszerűbb a Sturm Graz elleni BL-bemutatkozás előtt. A játékosok közül André Alves kapta a legtöbb szavazatot (3655), de Mladen Bozsovics, a védő négyes és Nemanja Nikolics helyét is kevesen kérdőjelezték meg, a legnagyobb harc a középpályán „alakult ki”.

 

Bozsovics – Brachi, Lipták, Horváth G., Héctor Sánchez – Elek Á., Sándor Gy., Mitrovics – Gosztonyi, Alves, Nikolics


Ehhez a felálláshoz képest Klagenfurtban Tomas Tujvel kezd a kapuban, valamint Dusan Vasziljevics és Polonkai Attila is ott lesz a kezdő sípszó pillanatában a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik