BL: Ez a mérkőzés három évet elvett az életemből - Franco Foda

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 23:38
Címkék
Franco Foda, a Sturm Graz vezetőedzője elismeri, hogy a Videoton jobban játszott csapatánál a Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján. Az osztrákok szakvezetője szerint a mérkőzés három évet elvett az életéből.

„Természetesen továbbjutásra készültünk. A csapatom erejét mutatja, hogy az első félidőben két alkalommal is egyenlíteni tudott. A fordulás után aztán minden labdarúgó kiemelkedő fegyelmezettségről tett tanúbizonyságot, hiszen alázatosan futballoztak, mindent megtettek azért, hogy továbbjussanak. A Videoton megnehezítette a dolgunkat, de a taktikus játékunk sikert ért" – mondta Franco Foda.Franco Foda.

„Ez a mérkőzés három évet elvett az életemből. Túl sok helyet hagytunk ellenfelünknek, ráadásul nem jó felfogásban védekeztünk az első játékrészben. Mindig is mondtam, hogy a futballban a 2–0-s előny még semmit sem ér. A csapat kibírta a nyomást, pedig keveset járattuk a labdát, ellenfelünk ezen az estén jobb volt, de mi jutottunk tovább. A Videoton a második félidőben valamelyest vesztett erejéből, ezért akkor már jobban ment nekünk is a játék. Nem gondolom, hogy a Zesztafoni könnyebb ellenfél lenne, egyetlen csapatot sem szabad lebecsülni" – utalt a szakvezető a Sturm következő körös ellenfelére.

Mint ismert, a grúz Zesztafoni 3–2-es összesítéssel búcsúztatta a Dacia Chisinaut, így a következő fordulóban a Sturmmal találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik