BL: Meccs előtt elfogadtam volna a 0-2-t, így csalódott vagyok - Giggs

Vágólapra másolva!
2011.04.26. 23:57
Címkék
Ryan Giggs lőtte a Schalke–Manchester United Bajnokok Ligája elődöntő első gólját, így döntő érdemeket mondhat magának nemcsak az angol csapat idegenbeli, 2-0-s sikeréből, hanem több mint valószínű a papírforma továbbjutás korai igazolásából is. A walesi szélső elmondta: a mérkőzés előtt ő bizony kiegyezett volna a kétgólos győzelmükkel, ám most mégis kicsit csalódottan gondol vissza az összecsapásra.

„Tisztában voltunk vele, ha folyamatosan nyomás alatt tudjuk tartani az ellenfelet, és sorra alakítjuk ki a helyzeteket, akkor jön majd a gól is. Én pedig abban bíztam, hogy használhatom majd a bal lábamat is a kapura lövésnél, nemcsak a jobbat" – utalt Giggs a kihagyott, majd értékesített lehetőségeire.

„A mérkőzés előtt elégedett lettem volna ezzel az eredménnyel, a kettő nullás idegenbeli sikerünkkel, de most azt kell mondjam, hogy egy kicsit csalódottak vagyunk."

Zárszóként Ryan Giggs arra tett utalást, hogy a jövő heti visszavágó előtt vasárnap még egy nehéz bajnoki vár rájuk – az Arsenal ellen idegenben –, és nem tudja, megkapja-e a bizalmat Sir Alex Ferguson menedzsertől. Viszont természetes dolognak tartja, hogy a szakvezető friss erőket is bedobjon, éppen ezért tartja jónak, hogy nem tizenegy játékosból áll a Manchester United.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik