BL: Mourinho alaposan megkeverheti a kártyákat a Tottenham ellen

Vágólapra másolva!
2011.04.12. 14:59
Címkék
A spanyol Real Madrid tetemes, szinte már elődöntőt érő előnnyel várja az idegenbeli visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután az angol Tottenham Hotspur ellen a Bernabéuban 4–0-s sikert aratott. José Mourinho, a blancók portugál trénere ennek ismeretében alaposan megkeverheti a kártyákat, legalábbis ami a kezdőcsapat összeállítását illeti.

A szakvezetőnek nem árt figyelembe venni, hogy alapgárdájából többen is sárga lappal lépnek pályára, tehát amennyiben a szerdai meccsen is hasonló színű kártyával figyelmeztetik őket, ki kell hagyniuk az elődöntő első felvonását, ami igen érzékeny veszteség lenne.

A névsor veretes, hiszen megtaláljuk benne Sergio Ramost, Ricardo Carvalhót, Raúl Albiolt, Angel di Maríát és Cristiano Ronaldót. Az egyik verzió szerint Ramos és Di María sem kerülne be a kezdőbe, sőt akár végig a padon is maradhatnak, mert az ő oldalukon játszó lendületes Gareth Bale-ről piszok könnyen be lehet sárgulni. A duó helyén az Arbeloa, Lassana Diarra kettős kaphat szerepet.

A taktikai hadrend a négy három három lehet: mivel a négygólos előny birtokában a vendégcsapatnak nem kell annyira erőltetnie a gólszerzést Londonban és bőven elég, ha a védekezésre koncentrál, védekező típusú játékosokkal erősíthetik meg a középpályát. Előttük a támadások kivitelezése a Cristiano Ronaldo, Özil, Adebayor trióra várhat. A hétvégén büntetőből kétszer is eredményes Kaká visszatérhet a kispadra.

A REAL MADRID TOTTENHAM ELLEN KÉSZÜLŐ KERETE
Kapusok: Casillas, Adán, Dudek
Védők: R. Carvalho, S. Ramos, Marcelo, Albiol, Arbeloa, Garay, Nacho Fernández
Középpályások: Kaká, Granero, Xabi Alonso, Canales, Di María, Özil, Khedira.
Csatárok: Adebayor, C. Ronaldo, Higuaín, Benzema
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik