BL: Normális, hogy ott vagyunk a negyeddöntőben - Mourinho

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2011.03.16. 23:41
Címkék
A Real Madrid labdarúgócsapata az idegenbeli 1–1-es döntetlen után a hazai visszavágón 3–0-ra győzött a francia Lyon ellen, így 2004 óta először jutott be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A madridiak portugál edzője számára ez a tény nem bír különösebb szenzációval, José Mourinho szerint teljesen normális, hogy a Real Madrid ott van a kontinens legjobb nyolc klubja között.

„Mi vagyunk a Real Madrid, így teljesen normális, hogy ott vagyunk a negyeddöntőben – mondta szerénységét kissé félretéve José Mourinho a Lyon kiejtését követően. – Nem történt semmi különös. A szünetben egygólos vezetésünknél arról beszéltünk, hogy ezt az előnyt még nem lehet biztosan megvédeni, ezért továbbra is ellenőrzés alatt kell tartanunk a mérkőzést." José Mourinho a Lyon kiejtését követően. – Nem történt semmi különös. A szünetben egygólos vezetésünknél arról beszéltünk, hogy ezt az előnyt még nem lehet biztosan megvédeni, ezért továbbra is ellenőrzés alatt kell tartanunk a mérkőzést."

A pénteki negyeddöntős sorsolás előtt José Mourinho több riválissal szemben személyesen is érintve van, nem kertelt, amikor elmondta: melyik klubokat kerülné el szívesen. Nem meglepő: amelyeknél a közelmúltban alkalmazásban állt...

„Minden kétséget kizáróan egy nagyon erős ellenféllel találjuk szembe magunkat, függetlenül a sorsolástól. Számomra érzelmi kérdés, hogy nem szeretnék meccselni az Inter vagy a Chelsea ellen, de ha mégis így történne, akkor sincs semmi probléma, a legjobban felkészítem csapatomat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik