BL: Életem legnagyobb csalódása volt az Inter elleni búcsú - Piqué

Vágólapra másolva!
2011.04.12. 15:40
Címkék
Fantasztikus húsz napra készül Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje, hiszen csapata kétszer – a bajnokságban és spanyol Király-kupa döntőjében – biztosan, míg további kétszer, a BL elődöntőjében nagyon valószínű, hogy összecsap a legnagyobb honi riválisnak számító Real Madriddal. Utóbbi portugál tréneréről nem a legszebb emlékeket őrzi a világbajnok játékos.

„Életem legnagyobb csalódása volt” – utalt az olasz Inter ellen végül hazai pályán elbukott tavalyi Bajnokok Ligája-elődöntőre Piqué. Mint ismert, a kupagyőzelemig menetelő milánóiakat akkor még José Mourinho, a madridiak mostani trénere irányította.

„Azt gondolom, hogy még egyszer nem követjük el azokat a hibákat, mint akkor. A San Siróban rosszul játszottunk, mert az Inter remekelt, és a buszozás is megviselt bennünket. A Camp Nouban pedig kétségtelenül a kelleténél több volt bennünk az adrenalin, ami megbosszulta magát.”

A védő kitért a Real Madrid elleni közelgő derbikre is, mármint azok érzelmi oldalára.

„Szenvedni is fognak – utalt a szurkolók várható kitöréseire Piqué. – Ha néhány momentum rózsaszínnek tűnik, mások ugyanabban baljós előjeleket vélnek felfedezni. Ezt senki nem tudja jobban, mint én. Barcelona-fanatikus vagyok, amióta a születésemkor a nagypapám átadta nekem a rajongását.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik