BL: Törlesztettük tartozásunkat a szurkolóknak - Marcelo

Vágólapra másolva!
2011.03.16. 23:42
Címkék
Amint arról már beszámoltunk, a Real Madrid a gólt és gólpasszt is jegyző Marcelo vezérletével 3–0-ra legyőzte a Lyont a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 4–1-es összesítéssel nyolc közé jutott. A brazil szélsőhátvéd a találkozó után a csapat szurkolóiról és a Barcelona védőjéről, Éric Abidalról is beszélt.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejutottunk a negyeddöntőbe, mert ezzel sikerült törlesztenünk egy adósságot a szurkolóinkkal szemben” – mondta Marcelo azt követően, hogy a Real 2004 után jutott be ismét a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában.

„Nagy öröm ez a győzelem, pozitívan hat a csapat hangulatára, nyugalmat kölcsönöz a ránk váró feladatok előtt" – nyilatkozta a Lyon 3–0-s legyőzése után Marcelo, aki Éric Abidalra is kitért.

Mint ismeretes, a Lyon korábbi, a Barcelona jelenlegi védőjénél májdaganatot diagnosztizáltak, a Real és a Lyon játékosai a szerdai meccs után „Kitartás, Abidal” feliratú trikóban vonultak le a pályáról.

„Innen is sok bátorítást küldök neki, remélem, minden rendben lesz a csütörtöki műtéten” – üzent Abidalnak Marcelo. Ahogy arról már beszámoltunk, a francia védőt csütörtökön megoperálják.

Marcelót az újságírók a pénteki BL-sorolásról is kérdezték, de a brazil elmondta, nincsenek kívánságaik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik