Olvasóink Pedrót, Villát és Messit egyszerre kezdetnék

Vágólapra másolva!
2011.05.28. 16:36
null
Rooney és Giggs a nagy csata előtt (Fotók: Action Images)
Címkék
Csapat-összeállító modulunk segítségével arra kértük olvasóinkat, hogy rövid ideig képzeljék magukat Sir Alex Ferguson és Pep Guardiola helyébe, és állítsák össze a két kezdőcsapatot a Barcelona–Manchester United Bajnokok Ligája-döntőre. A finálé kezdete előtt hozzávetőleg egy órával azt is megtudhatjuk majd, hogy a két mester gondolatai mennyire egyeznek majd honlapunk olvasóiéval.

Bármennyire is „meglepő”, kapusposzton nem Tomasz Kuszczakot szeretnék látni az olvasók a Manchester United kezdőcsapatában, hanem a szezon végén visszavonuló Edwin van der Sart, aki a legtöbb szavazatot kapta az MU-ban – valamennyi játékos közül (7108). Kuszczak 254-et…

A hátvédsorban három játékos helye megkérdőjelezhetetlen: olvasóink egyértelműen a Rio Ferdinand (7006), Nemanja Vidics (6972) belső védőpárosban bíznak, míg bal oldalt Patrice Evrának van bérelt helye (6743). Jobb oldalt Rafael kezdhetne – 3477 olvasónk legalábbis így gondolja.

TOVÁBBRA IS SZAVAZHAT

A játékosra érkező szavazatszá- mok a 16 órás állást mutatják. A szavazás természetesen folytatódik, továbbra is várjuk a voksokat.

 

Állítsa össze a Barcelona kezdőcsapatát!

 

Állítsa össze a Manchester United kezdőcsapatát!

A szavazatszámokból az is kiderül, hogy ha esetleg sérülés vagy bármi más miatt bajba kerülne az MU védelme, Fábio (2059) és John O’Shea (1479) lehet a megoldás.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen taktikai felállást alkalmaz majd Sir Alex Ferguson a Barcelona ellen, olvasóink szerint azonban négy „klasszikus” középpályással és két támadóval kellene kezdenie a skót mesternek.

A szavazatok alapján Nani (4347), Antonio Valencia (4189), Michael Carrick (4839) és Ryan Giggs (5011) alkotná a középpályát. Első számú bevethető tartalék pedig Pak Dzsi Szung (3445) lenne.

Elöl Wayne Rooney (6805) és Javier Hernández (5384) az egyértelmű favoritja az olvasóknak. Ez esetben a már többször tapasztalt módon az angol csatár visszavontan játszhatna az előretolt mexikói mögött. Kisebb meglepetésre Dimitar Berbatov (1242) jóval kevesebb szavazatot kapott Chicharitónál. Természetesen nem az a meglepő, hogy a Premier League társgólkirálya csak a harmadik lett a támadók rangsorában, hanem az, hogy ekkora különbséggel maradt le.

Vajon Pedro, Villa és Messi is kezd?
Vajon Pedro, Villa és Messi is kezd?

Természetesen a Barcelonában is megkérdőjelezhetetlen, hogy ki kezdjen a kapusposzton: Víctor Valdés (7266) több mint 6700 szavazattal kapott többet, mint Oier Olazábal.

A hátvédsor összeállításánál négy játékos egyértelműen kiemelkedik a többiek közül. Daniel Alves (7085), Gerard Piqué (7184) és Carles Puyol (7170) helyét nem kérdőjelezi meg senki, Éric Abidal (4789) játékát (legalábbis a kezdőben) azonban nem biztos, hogy megkockáztatja Pep Guardiola vezetőedző.

Középpályán Xavi Hernández (7059), Andrés Iniesta (6918) és Sergio Busquets (5400) valószínűleg nem csak olvasóink szerint lesz ott a kezdőben, Javier Mascherano (2497) viszont nem biztos, hogy a meccs elejétől kezdve ott lesz a pályán. Az sem elképzelhetetlen, hogy Seydou Keita (2017) kezd majd az argentin kárára.

Olvasóink elöl David Villát (6699) és természetesen Lionel Messit (6312) játszatnák. Az, hogy az argentin aranylabdás csatárposzton kevesebb szavazatot kapott az annak köszönhető, hogy 959-en a középpályán számolnának a játékával. Az NSO olvasói teljesen támadó jellegű Barcát küldenének pályára, a szavazatok alapján ugyanis Pedrónak (2852) helye lenne a kezdőben – ugyebár Mascherano vagy Keita helyett.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
FC BARCELONA (spanyol)–MANCHESTER UNITED (angol)
London, Wembley Stadion, 20.45. Vezeti: Kassai (magyar)
AZ OLVASÓINK ÁLTAL MEGÁLMODOTT KEZDŐCSAPAT

Barcelona: Valdés – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Villa, Pedro

Manchester United: Van der Sar – Rafael, Ferdinand, Vidics, Evra – Nani, Valencia, Carrick, Giggs – Rooney – J. Hernández

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik