Videó: Anelka-dupla; Benzema gólt lőtt, de nem ünnepelt a Lyon ellen

Vágólapra másolva!
2011.02.22. 23:08
Címkék
Az FC Köbenhavn–Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő 17. percében Nicolas Anelka szerzett vezetést a vendégeknek, majd a fordulás megtoldotta még eggyel, a londoniak így biztos előnnyel utazhattak haza. A Lyon–Real Madrid meccsen Benzema gólja után vezetett a spanyol csapat, de Gomis közelről egyenlített a hajrában, nem szakadt tehát meg a királyiak rossz lyoni sorozata. Az Európa-ligában idegenbeli sikerének köszönhetően a CSZKA jutott tovább a szerencsés gólokkal 1–1-re végződő meccsén a PAOK ellen. A Premier League egyetlen tegnapi találkozóján a Blackpool heroikus küzdelemben nyert a Tottenham ellen. Tekintse meg a legfontosabb keddi mérkőzések góljait videón!
ANELKA DUPLÁJÁVAL NYERT A CHELSEA KOPPENHÁGÁBAN
ANELKA DUPLÁJÁVAL NYERT A CHELSEA KOPPENHÁGÁBAN

NEM SZAKADT MEG A REAL ROSSZ SOROZATA LYONBAN


Az első csapat az Európa-liga nyolcaddöntőjében a CSZKA Moszkva. Mindezt annak ellenére érték el, hogy kapusuk és támadójuk is nagyot hibázott az 1–1-re végződő mérkőzésen a PAOK ellen.

CSZKA – PAOK 1–1


A Premier League keddi találkozóján a Blackpool többször is közel állt ahhoz, hogy a Tottenham elintézze, de hősiesen küzdöttek, és végül nyertek.

BLACKPOOL–TOTTENHAM 3–1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik