Videoton: A Real Madrid elleni sikeremből is építkezünk - Paulo Sousa

Vágólapra másolva!
2011.07.19. 18:18
Címkék
Szerda este a Videoton labdarúgócsapata hazai pályán fogadja a Sturm Grazot a Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján. Az idegenbeli 2–0-s vereség után a gárda vezetőedzője, Paulo Sousa a keddi sajtótájékoztatón elmondta, felkészültek a mérkőzésre, amelyen csak a győzelem elfogadható.

„A 92. percben bekapott gól ugyan csökkentette esélyünket a továbbjutásra, ám csapatomnak pozitív a hozzáállása a visszavágóra. Mentálisan kell ott lennünk, azaz játékosaim higgyenek abban, hogy győzhetnek. A fő cél, hogy fiatal együttesemből egységes csapat legyen” – kezdte Paulo Sousa.

„Bár egy teljesen más helyzet volt, de amikor még a Juventusban a Real Madrid ellen játszottam az 1995–1996-os szezonban, akkor Spanyolországban kikaptunk 1–0-ra, de Torinóban 2–0-ra nyertünk és továbbjutottunk, ráadásul később megnyertük a Bajnokok Ligáját. Szerdán ugyanígy szeretnék a következő körbe kerülni. Óriási a tét, de akkor sem lesz gond, ha az első húsz percben nem szerzünk gólt” – tette hozzá a portugál szakember, aki kiemelte, nagyon örül, hogy nagy létszámú közönség látogat ki a Sóstói Stadionba, hiszen valószínűleg a csapat játéka is meggyőzte a szurkolókat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik