Atlético: felépült a kulcsember, játszhat a Barca ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.04. 18:29
Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.

A 30 esztendős védő az elmúlt időszakban combsérüléssel bajlódott, de Sztefan Szavics és Yannick Ferreira Carrasco mellett őt is összedrótozták az orvosok, és kedden már Diego Simeone vezetőedző rendelkezésére állhat.

Az argentin szakembernek szüksége is van Godínra, hiszen a Betis elleni szombati bajnokin a 20 esztendős Lucas Hernández és a 21 éves Nacho Monsalve játszott a védelem tengelyében. Rossz hír viszont Simeone számára, hogy José Giménez, Tiago Mendes és Óliver Torres nem tudja vállalni a játékot.

A katalánokhoz kapcsolódó hír, hogy a hétfői edzésen Aleix Vidal combsérülést szenvedett, és egyhetes kihagyás vár rá. A spanyol jobbhátvéd Jérémy Mathieu és Adriano után a harmadik barcelonai védő, aki kidőlt a sorból.

A Barcelona és az Atlético Madrid kedden 20.45 órától csap össze a Camp Nouban, a mérkőzést a német Felix Brych vezeti. Aki a fővárosi együttes győzelmére tippel, a feltett pénzösszeg több mint hatszorosát nyerheti.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

Április 5., kedd
20.45: Bayern München–Benfica (Tv: Sport1)
V: Szymon Marciniak (lengyel)
20.45: Barcelona–Atlético Madrid (Tv: M4 Sport)
V: Felix Brych (német)

Április 6., szerda
20.45: Paris SG–Manchester City (Tv: Sport1)
V: Milorad Mazsics (szerb)
20.45: Wolfsburg–Real Madrid (Tv: M4 Sport)
V: Gianluca Rocchi (olasz)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik