Férfi gyeplabda: tíz év után rendeztek újra mérkőzést Gödöllőn

Vágólapra másolva!
2010.09.13. 12:11
Címkék
Vasárnap rendezték a férfi gyeplabda Magyar Kupa első fordulóját a gödöllői műfüves pályán, ahol tíz éve volt legutóbb mérkőzés.

Olcote-fölénnyel indult az összecsapás, a gimnazisták először a hatodik percben jutottak el Ferenczi kapujáig. Az első negyedben többnyire mezőnyjáték folyt, a játékosok ismerkedtek az új pályával. A második negyed elején egy gyors Schadek-villanás után az Olcote került előnybe.

A következő percekben az Olcote tovább növelhette volna előnyét, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. A Szent László lassan átvette az irányítást, talán az előző napi két Interliga-meccs fáradtsága jött ki az Olcote-játékosokon.

A 43. percben Botka egalizált, ettől szárnyakat kapott a Szent László. Többször közel állt a vezetés megszerzéséhez, ám közben a védelme fellazult, ezt használta ki előbb Masa, majd Zsoldos Gábor.
Az utolsó percekre aztán teljesen elfogyott az Olcote ereje, a Szent László korner után szerzett egy erősen véleményes, később érvénytelenített  gólt, így maradt a 3–1.

A mérkőzés jó hírverése volt a gyeplabdának, örömteli, hogy hosszú szünet után ismét Gödöllőn játszottak mérkőzést.

 FÉRFI GYEPLABDA, MAGYAR KUPA
1. FORDULÓ
Olcote/ARES HC–Szent László DSE 3–1 (1–0)
Vezette: Vaskó, Hermann
Gólszerző: Schadek, Masa, Zsoldos G., ill. Botka

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik