Röplabda: Kaposváron még sok a bizonytalanság, Kántorral tárgyalnak

Vágólapra másolva!
2011.04.30. 13:22
Címkék
A közhiedelemmel ellentétben nem jó előjel, ha magyar röplabdacsapat egy adott szezonban megnyeri a hazai bajnokságot és a kupát is. A 2010–2011-es idényben a BSE női röpisei taroltak, miközben több hónapja nem kaptak fizetést, s jelenleg is bizonytalan a szakosztály és a klub jövője. A Fino-Kaposvár játékosainak ugyan nem kell egyesületük megszűnésétől tartaniuk, de hiába lettek bajnokok és kupagyőztesek, a következő évaddal kapcsolatban sok a kérdőjel.

A férficsapat háza táján alig ünnepelték meg a sikereket, máris a következő szezon a téma. A kaposvári együttesért aggódókat több lényeges kérdés is foglalkoztatja, ezeket tettük fel Fonai Tibor klubelnöknek.

„Céljaink nem változnak, továbbra is három fronton szeretnénk helytállni, a magyar bajnokságon és a kupán kívül az európai sorozatban is a mezőny tagjai szeretnénk lenni. Folyamatosan tárgyalunk a főszponzorral, a polgármesterrel és lehetséges támogatókkal, de az anyagi kérdések még nyitottak, remélhetőleg május végére tisztábban láthatunk" – válaszolta a célokat firtató kérdésre a sportvezető, aki Kántor Sándorról is szót ejtett.

„Kántor Sándorral péntek este ültünk le tárgyalni a folytatásról, szeretnénk, ha maradna, de ehhez valószínűleg többször kell egyeztetnünk. Ha az ő elképzeléseit és a klub lehetőségeit össze tudjuk hangolni, akkor a következő szezonban is ő lesz a vezetőedző" – nyilatkozta a klubelnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik