Egy ezüst a magyar csapat tablóján - ez volt az Európai Játékok 1. napja

Vágólapra másolva!
2015.06.13. 06:40
A pénteki megnyitó után szombaton már nagyüzem volt az 1. Európai Játékokon, és a birkózó Korpási Bálint meg is szerezte a magyar küldöttség első érmét, egy ezüstöt. Ez volt a versenynap.
Korpási Bálint a döntőig menetelt (Fotó: EPA)
Korpási Bálint a döntőig menetelt (Fotó: EPA)
Korpási Bálint a döntőig menetelt (Fotó: EPA)

 

+++

A NAP HÍRE. A birkózó Korpási Bálint az 1. Európai Játékok első magyar érmese. A kötöttfogású 71 kg-os súlycsoport magyar indulója a svéd Zackarias Tallroth, az Európa-bajnok német Frank Stäbler, majd a grúz Mindla Cukulidze ellen diadalmaskodott, majd a döntőt elveszítette az azeri Rasul Chunayevvel szemben, így ezüstérmet szerzett.

A NAP MEGRÁZÓ KÉPSORAI. Nyilvánosságra hozták az egyik biztonsági kamera felvételét az osztrák szinkronúszók elgázolásáról. Link itt. FRISS: A SOFŐR ŐRIZETBE KERÜLT.

+++

MAGYAR INDULÓK ÉS EREDMÉNYEK JÚNIUS 13-ÁN, SZOMBATON (1. VERSENYNAP)
Asztalitenisz
, női csapat, 1. forduló: Magyarország–Németország 0–3
Asztalitenisz, férfi csapat, 1. forduló: Magyarország–Oroszország 0–3

Birkózás
, kötöttfogás 59 kg, selejtező: Knipli Csongor–Virgil Munteanu (román) 0:1
Knipli Csongor kiesett.

Birkózás, kötöttfogás 71 kg, nyolcaddöntő: Korpási Bálint–Zackarias Tallroth (svéd) 8:0
Birkózás
, kötöttfogás 71 kg, negyeddöntő: Korpási Bálint–Frank Stäbler (német) 4:3
Birkózás
, kötöttfogás 71 kg, elődöntő: Korpási Bálint–Mindla Culukidze (grúz) 7:3
Birkózás, kötöttfogás 71 kg, döntő: Korpási Bálint–Rasul Chunayev (azeri) 2:4
KORPÁSI BÁLINT EZÜSTÉRMES


Birkózás
, kötöttfogás 80 kg, selejtező: Kéri Zoltán–Florian Neumaier (német) 0:1
Kéri Zoltán kiesett.

Birkózás, kötöttfogás 98 kg, nyolcaddöntő: Varga Ádám–Igors Kostins (lett) 8:0
Birkózás, kötöttfogás 98 kg, negyeddöntő: Varga Ádám–Cimafej Dzsejnicsenka (fehérorosz) 1:6
Varga Ádám kiesett.

Hegyikerékpár
, férfiak: Juhász Zsolt 17.

Karate
, kumite 67 kg, csoportmérkőzések: Tadissi Yves Martial–Burak Uygur (török) 0:2
Karate
, kumite 67 kg, csoportmérkőzések: Tadissi Yves Martial–Damil Domdjoni (horvát) 1:0
Karate
, kumite 67 kg, csoportmérkőzések: Tadissi Yves Martial–Ricardo Giegler (német) 1:2
Tadissi Yves Martial
csoportjában 3. helyen végzett és kiesett.

Szinkronúszás, egyéni: Szabó Veronika 18. hely, 70.7000
Szinkronúszás, kombináció: Magyarország (Dimanopulosz Dorina, Fodor Adél, Harcsa Viktória, Kertai Lili, Kézdi Fanni, Lukovszky Sarolta, Riemer Alexandra, Szabó Veronika) 14., 71.9000

Triatlon
, nők: Horváth Zsanett 31., Mester Dórát lekörözték, helyezetlenül zárt

Vízilabda
, fiúk, B-csoport, 1. forduló: Magyarország–Németország 9–8
Vízilabda, lányok, A-csoport, 2. forduló: Izrael–Magyarország 3–23.

ÉREMTÁBLÁZAT
A E B
1. Svájc 3 2 1
2. Azerbajdzsán 3 1 3
3. Oroszország 3 0 0
4. Franciaország 2 1 3
5. Törökország 2 1 2
6. Olaszország 0 2 0
7. Horvátország 0 1 2
8. Fehéroroszország 0 1 1
9. Ausztria 0 1 0

MAGYARORSZÁG 0 1 0
Hollandia 0 1 0
Ukrajna 0 1 0
13. Bulgária 0 0 1
Németország 0 0 1
Macedónia 0 0 1
Lengyelország 0 0 1
Svédország 0 0 1

 

+++

EURÓPAI JÁTÉKOK, AZ 1. VERSENYNAP ESEMÉNYEI

20.20 MÁRA KÖSZÖNJÜK A FIGYELMÜKET, AZERBAJDZSÁNBÓL MAROSI GERGELY ÉS SZŰCS MIKLÓS TUDÓSÍTOTT, NÉMI HAZAI SEGÍTSÉGGEL. VASÁRNAP FOLYTATJUK!

20.10 ÖSSZEFOGLALÓ. Magyarország a birkózó Korpási Bálint révén megszerezte első érmét, egy ezüstöt az 1. Európai Játékokon. A 71 kilogrammos kötöttfogású versenyző remek birkózással jutott el a fináléig, amelyben az azeri klasszis Rasul Chunayev jobbnak bizonyult nála. Knipli Csongor (59 kg), Kéri Zoltán (80 kg) a selejtezőben kiesett, Varga Ádám (98 kg) egy kört ment.

Női és férfi asztalitenisz-csapatunk is vereséget szenvedett, így kiesett: előbbi Németország, utóbbi Oroszország ellen maradt alul. Nyertek fiú és lány vízilabdázóink (itt az U17 játszik), a mérleg egy szoros (a fiúknál, Németország ellen), egy nagyon sima (a lányoknál, Izrael ellen).

A hegyikerékpáros Juhász Zsolt 17. helyen végzett, Horváth Zsanett 31. a női triatlonversenyben, Mester Dóra a verseny feladására kényszerült. Szinkronúszásban egy 18. (Szabó Veronika, szóló) és egy 14. (csapat, kombináció) hely a mérleg. A karatés Tadissi Yves Martial harmadik helyén végzett csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel, így nem jutott négy közé.

18.29 Asztalitenisz, Oroszország-Magyarország 11:8 oda, kikaptunk, 3-0-ra. Nem ez volt a magyar asztalitenisz legjobb napja. Mind a férfiak, mind a nők kiestek, mára már nem maradt magyar versenyző. Este még összefoglalunk.

18.28 BRÉKING. Az azeri hatóságok őrizetbe vették azt a buszvezetőt, aki járművével elgázolt három osztrák szinkronúszót csütörtökön az Európa Játékok sportolói falujában. A közlekedési szabályok megsértésével vádolják, és azt is vizsgálják nála, hogy ittas volt-e, amikor elütötte a versenyzőket.

18.26 Asztalitenisz. 2-0 az oroszoknak Magyarország ellen, a páros 2:0 oda és 9:7, mindjárt vége. Hacsak nem lesz feltámadás.

17.31 „Sajnos nem úgy sikerült a vége, ahogy terveztem. Ismertem az azeri srácot, vagy négyszer birkóztam vele, de csak egyszer nyertem ellene. Megpróbáltam figyelni, hogy az elején ne dobjon el, mert az erőnléte nem olyan jó. Sajnos sikerült neki egy négypontos akciót csinálnia, a birkózásban pedig négy pontot nagyon nehéz behozni” – mondta Korpási a Digi Sportnak, akin az sem segített volna, ha az utolsó pörgetését megadják. Akkor 4:4-gyel kapott volna ki.

17.30 ÖSSZEFOGLALÓ KORPÁSI EZÜSTJÉRŐL ITT! Kis szünet, irány az I-Zone.

17.16 BIRKÓZÁS, 71 KG. KORPÁSI BÁLINT EZÜSTÉRMES! "Egy perced van még!" - jön a bekiabálás. Sajna már annyi se, itt csoda kellene. Csodák viszont nincsenek, csak két pont a legvégén, az azeri Rasul Chunayev 4:2-re legyőzi Korpási Bálintot a 71 kg-os döntőben, így Korpási ezüstérmes, egyben az Európai Játékok első magyar érmese.

17.15 Nincs pont, állásból folytatják!

17.14 Eltelt 4:30, "Maci, koncentrálj!", jön a kérés. Chunayev térdel. Esély.

17.12 Korpási nem tud pontot csinálni, pihenő, 4:0-ra vezet Rasul Chunayev, elszabadul harminc másodpercre a pokol. Nagyon nehéz lesz ez...

17.11 AJJAJJAJ. 4:0 Chunayevnek, eksztázis a lelátón.

17.10 RASUL! RASUL! Zúg a tömeg. A magyarok is, de azért ez nem kiegyenlített hangpárbaj. Ha jól sikerül időzíteni, azért megdörren a "Magyarok!" 1:46 még hátra az első felvonásból, Korpásit térdelő helyzetbe küldik.

17.08 JÖN KORPÁSI BÁLINT ÉS RASUL CHUNAYEV DÖNTŐJE. BIRKÓZÁS, KÖTÖTTFOGÁS, 71 KG. Korpásit szerény taps fogadja, Chunayevet kántálás és őrjöngés. Hátulról jön a magyarok biztatása, hajrá, Maci!

17.00 Birkózás. A grúz Cukulidze másképp gondolja, kiegyenlít. Korpási két előző ellenfele birkózik. Stäbler reklamál, challenge, mintha nem lenne így is elég csúszás. Aztán Stäbleré a bronz.

16.57 Birkózás. A horvát Etlingeré az egyik bronz, a másik meg a német Stäbleré lesz, nagyon úgy tűnik.

16.54 Szinkronúszás. Magyarország (Dimanopulosz Dorina, Fodor Adél, Harcsa Viktória, Kertai Lili, Kézdi Fanni, Lukovszky Sarolta, Riemer Alexandra, Szabó Veronika) csapata a 14. a kombináció selejtezőjében, a pontszám 71.9000. Ez egyben 14. helyet is jelent.

16.50 Birkózás. Jönnek a 71 kilogrammos súlycsoport bronzmeccsei, aztán Korpási. Az azeri közönség felkészül a szurkolásra és frissít.

16.36 Birkózás. Az első aranyérmese a versenynek a fehérorosz Daurovot 3:0-ra legyőző orosz Marjanjan, aki nyilván örmény (származású), ezért őt is kifütyülték, bár nem annyira.

16.35 Masszívan csúszik a program, jó esetben Korpási öt körül birkózik az aranyért, de a negyed hat se lepne meg.

16.30 AZ ELSŐ AZERI ARANYAK.

Papírforma, karatéban.

A mai aranyérmesek kumitében:
Női 50 kg: Serap Özcelik (török)
Női 55 kg: Emily Thouy (francia)
Női 61 kg: Lucie Ignace (francia)
Férfi 60 kg: Firdovsi Farzaliyev (azeri)
Férfi 67 kg: Burak Uygur (török)
Férfi 75 kg: Rafael Aghayev (azeri)

16.16 Birkózás. Mukhtarov legyőzi Amojant, megszerzi az egyik 59 kg-os bronzot. A másik 59 kg-os bronz sorsa a moldovai Ciobanu és a francia Belmadani meccsén dől el.

16.10 Szinkronúszás. A csütörtöki balesetben csak kisebb sérülést szenvedett Verena Breit most már medencébe ugrik, nem mindennapi lelkierőről tanúbizonyságot téve.

16.05 Amojant másodszor ápolják, tüntetés. És még ki is fog kapni.

16.00 Birkózás. Na, ennél jobb felpörgetés nem lehet. 59 kg, bronzmeccs. Az azeri Mukhtarov az örmény Amojan ellen. Remélhetőleg legalább nem dobálják meg az örmény srácot, a hangulat finoman fogalmazva is ellenséges. Viszont amikor rákezdenek az azeriek sajátjuk buzdítására, az hátborzongató.

15.55 Közelítünk a fél házhoz, az 2500 drukkert jelent. Mivel külföldi szurkolók csak elvétve vannak, Korpási Bálintnak nem lesz könnyű dolga, az azeriek már délelőtt is szétszedték a csarnokot minden versenyzőjüknél.

15.50 Aki a magyarok mai eredményeit keresi, az lent találja meg őket, majd a nap végén visszakerülnek a hírfolyam elejére.

15.40 A BIRKÓZÓDÖNTŐK. Tizenöt perc múlva kezdés az 59 kilósok bronzmeccsével. A program.
59 kg: Marjanjan (orosz)–Daurov (fehérorosz)
71 kg: Korpási Bálint (magyar)–Chunayev (azeri)
80 kg: Huseynov (azeri)–Szalejev (orosz)
98 kg: Timcsenko (ukrán)–Magomedov (orosz)

15.05 Szinkronúszóink medencében ma is, a napot magyar részről a férfi asztalitenisz-csapat zárja.

14.49 Birkózás. Nagyjából másfél óra múlva Korpási Bálint megharcol Rasul Chunayevvel és néhány ezer azeri drukkerrel a kötöttfogású 71 kg-os súlycsoport aranyérméért. A shuttle is csak visszaért a hegyikerékpár-helyszínről, útba ejtve a Tofiq Bahramov Stadiont. Ez a régi nemzeti stadion, melyben most az íjászatot rendezik meg.

14.25 Hegyikerékpár. Juhász Zsolt több mint hétperces hátránnyal a 17. lett.

14.14 SVÁJC A HEGYIKERÉKPÁR URA. Svájc 3 arannyal, 2 ezüsttel és 1 bronzzal áll az éremtáblázat élén. A női hegyikerékpáros-versenyt megnyerő Jolanda Neff történelmi aranyat zsebelt be, ez volt ugyanis az első arany az Európai Játékok történetében.

14.12 Hegyikerékpár. A férfiaknál három svájci állhat a dobogóra. Nino Schurter nyert, Lukas Fluckigeré az ezüst-, Fabian Gigeré a bronzérem.

13.37 Hegyikerékpár. Fluckinger, Cink, Schurter, Giger a négyes élcsoport, Juhász továbbra is a középmezőnyben küzd a pályával és a hőséggel.

13.26 Vízilabda. Lányok, 2. forduló. Magyarország–Izrael 23–3.

13.24 Hegyikerékpár. Ötös élcsoport, Fluckinger, Giger, Schurter (mind svájci), Kerschbaumer (olasz), Cink (cseh). Juhász Zsolt a 21., 3:44 a hátránya az éllovashoz képest.

13.21 Az azeriek közben azt is vizsgálják, ittas volt-e a sofőr, aki elütötte az osztrák szinkronúszókat, mert ez is felmerült.

13.20 Lior Ben David hármat is lőtt a mieinknek a lány pólómeccsen, más kérdés, hogy az állás huszonhárom három, és nem Izrael javára... Farkas Tamara öttel a legjobb magyar gólszerző.

13.11 Hegyikerékpár. Schurter, Giger, Kerschbaumer svájci, svájci, olasz vezető trió. 40:22 alatt tettek meg három kört. Juhász Zsolt háromperces hátránnyal egy kisebb bollyal érkezik, 23.

13.05 Vízilabda. 21–2 a negyedik negyed elején a magyar–izraeli. Kollégám megkockáztatja az állítást, hogy nyerünk.

12.59 Hegyikerékpár. A második kör végén Schurter a cseh Cink és a svájci Fluckinger előtt vezet. Kegyetlen ez a pálya, meg a meleg, meg a szálló por. Imádhatják a bringások. Juhász a 26., két percnél is több a hátránya az éllovashoz képest.

12.56 Vízilabda. HAH! Izraeli gól! Így 18–1 Magyarországnak. Kicsit egyhangú ez a pólótorna, mi lesz a magyar–azeri fiúmeccsen?!

12.52 Hegyikerékpár. Juhász a 26., a svájci Schurter vezet az olasz Kerschbaumer és a svájci Fluckinger előtt.

12.45 Mit mondjak, a lányok pólómeccse nem izgalmas. Tizennégy nulla félidőben.

12.36 Juhász Zsolt a 24. helyen teker, élen a portugál Rosa.

12.31 A pólós csajok a második negyed elején 11–0-ra vezetnek Izrael ellen, ezt nem tudósítanám gólonként - jelenti Szűcs Miklós kollégám, aki legalább árnyékkal rendelkező helyszínen van.

12.30 A hangszórókból a Wolfmother riffel a Joker and the Thief-fel. Egy perc. Juhász Zsolt 22-essel.

12.27 HAJRÁ, MAGYAROK! - harsan fel balról. A versenyzők megfőnek, ebben biztos vagyok.

12.18 Hegyikerékpár. Köszönet Martonosi Árpád kollégámnak a kisegítésért, sikerült átérni a Játékok legkopárabb, legmelegebb és legpokolibb katlanjába, a Mountainbike Veloparkba. Árnyék semmi. Látni a monitort alig lehet. Juhász Zsolt a mezőnyben. 22-es rajtszám az övé.

Pokoli katlan: a hegyikerékpáros-versenyek helyszíne
Pokoli katlan: a hegyikerékpáros-versenyek helyszíne

11.55 Triatlon. Horváth Zsanett tíz és fél perces hátránnyal 31. lett.

11.30 Hegyikerékpár, triatlon. Az első két aranyérmet a svájciak szerezték meg. Női hegyikerékpárban Jolanda Neff diadalmaskodott (sőt az ezüstérmes Kathrin Stirnemann is az alpesi országból érkezett), míg női triatlonban Nicola Spirig ért célba elsőként.

11.20 Triatlon. Mester Dóra ápolásra szorult, feladta a női versenyt.

11.10 Vízilabda. Fiúk, B-csoport, 1. forduló: Magyarország–Németország 9–8. Vadovics Viktor szerény öt góllal terhelte meg a németek hálóját.

10.56 Fiú vízilabdázóink nem verik nagyon meg a németeket, de azért vezetnek, most épp 9–7-re.

10.47 BIRKÓZÁS. KORPÁSI BÁLINT AZ 1. EURÓPAI JÁTÉKOK ELSŐ MAGYAR ÉRMESE, MIUTÁN 7:3-RA LEGYŐZTE A GRÚZ MINDLA CUKULIDZÉT A KÖTÖTTFOGÁSÚ 71 KG-OSOK ELŐDÖNTŐJÉBEN! DÖNTŐ MAGYAR IDŐ SZERINT 16.21-KOR. ELLENFÉL AZ AZERI RASUL CHUNAYEV.

10.42 Pont itt, pont ott, jobb pont itt, mint ott, 6:1 Korpásinak, majd 7:1, nagyon közel van a döntő!

10.40 Cukulidze térdelőben. Nem is jön ki jól belőle, 2:0, 4:0, Korpási négypontos előnyben, fél perccel a szünet előtt!

10.37 Birkózás, 71 kg kf, elődöntő. Pirosban Cukulidze, kékben Korpási. Az első magyar érem biztosítása a tét. Közel tíz centivel magasabb a grúz.

10.29 Triatlon. Horváth Zsanett az élmezőnyben hajt, Nicola Spirig, Lisa Norden és Rachel Klamer után negyedik helyen ment át a harmadik kerékpáros mérőponton. Mester Dóra hátrébb, 46. helyen halad át az ellenőrzőponton.

10.17 Birkózás. Korpási ellenfele az elődöntőben a grúz Mindla Culukidze. Már ki is írták a C szőnyegre a meccset. A másik ágon az azeri Chunayev és a bolgár Kosztadinov birkózik.

Varga szépít Dzsejnicsenka ellen, 1:6, de nem volt semmi esély, a fehérorosz az elődöntős.

A Heydar Aliyev Arena a birkózóverseny helyszíne (Fotó: Reuters)
A Heydar Aliyev Arena a birkózóverseny helyszíne (Fotó: Reuters)

10.15 Birkózás. KORPÁSI BÁLINT ELŐDÖNTŐS, miután 4:3-as győzelmet arat a német Európa-bajnok Frank Stäbler ellen!

10.12 Birkózás. Korpási-Stäbler 4:3, egyre jobb! A B szőnyegen egyre rosszabb, Varga-Dzsejnicsenka 0:6.

10.13 Birkózás. Varga-Dzsejnicsenka 0:2

10.12 Birkózás. Korpási-Stäbler 3:3!

10.10 Birkózás. Stäbler 4:2-re vezetne, de közben challenge, videó. Nem vezet 4:2-re, nem adják meg a pontot. Varga 0:0-ra áll a fehérorosz Dzsejnicsenka ellen.

10.09 Birkózás. Varga Ádám is jön, a B szőnyegre, ami azért jó, mert a kettőt szinte lehetetlen egyszerre nézni. Stäbler közben fordít, 3:2-re vezet Korpási ellen.

10.08 Birkózás. Pont, az van, csak éppen német. 2:1. Fél perc szünet.

10.07 Birkózás. Stäblert leküldik, menekül, sikeresen teszi, nincs újabb magyar pont.

10.05 Korpásié az első jó akció, két pont, 2:0.

10.04 Birkózás. Nos! Pirosban Korpási Bálint, kékben Frank Stäbler. 71 kg, negyeddöntő.

9.56 Korpási Bálint Frank Stäbler elleni meccsét végre kiírták, C szőnyeg, ott már nyert egyet.

9.46 Birkózás. Előttem a moldovai sajtósok ugrálnak és zászlót lengetnek. Victor Ciobanu már elődöntős. Aztán rákezdenek a „Moldova, Moldova″ rigmusra, ami sajtóhelyen elég fura. Egyébként meg sokat csúszik a program.

9.44 Kajak-kenu. Kozák Danuta az EJ hivatalos sajtószolgálatának nyilatkozott. „A magyarországi világbajnoki válogatókról érkeztünk ide, ez még csak az első lépés előre, de itt is győzni akarok. Végtére is, ez egy új verseny, így aztán még nincs is meg az érme!″

9.38 Közben megy a női triatlon, az első éremosztás az Európai Játékokon ennek a versenynek a végén lesz. Horváth Zsanett és Mester Dóra a mezőnyben.

9.28 Varga Ádám ellenfele a negyeddöntőben a fehérorosz Cimafej Dzsejnicsenka lesz. Kontinensbajnok, csak hogy ne legyen könnyű.

9.18 Birkózás, kf 98 kg. Kostins térden és nagy bajban. Varga Ádám csinál rajta még négy pontot, köszönjük a részvételt, technikai tus ez is, a lett kipipálva. Két 0:1-re két 8:0 jött birkózóinktól, Varga is a nyolc között!

9.13 Birkózás, kötöttfogás 98 kg, nyolcaddöntő: Varga Ádám 4:0-val nyit a lett Kostins ellen, eddig jó! Szerintem én nézem egyedül ezt a meccset, mert azeri van az A szőnyegen.

Nagyon kevésen múlott Tadissi továbbjutása karatéban (Fotó: Szalmás Péter/MOB)
Nagyon kevésen múlott Tadissi továbbjutása karatéban (Fotó: Szalmás Péter/MOB)

9.10 Karate, kumite 67 kg. Tadissi Yves Martial 1 győzelem, 2 vereséggel zár a B-csoportban, miután 2:1-re kikap a német Ricardo Gieglertől. Nagyon erős a mezőny, hiszen csak nyolcan versenyeznek súlycsoportonként - a közvetlen európai elit. Tadissi csoportharmadik 2 ponttal Giegler (5 pont) és a török Uygur (3) mögött, nem jut elődöntőbe.

9.00 Birkózás. Varga Ádám még mindig vár, csúszik kicsit a program. A magyar 98 kg-s versenyzőt a B szőnyegre írják ki, itt ma eddig kettőből kettőt vesztettünk.

8:49 Karate, kumite 67 kg. Tadissi Yves Martial 1:0-ra legyőzte a horvát Danil Domdjonit a B-csoportban. Két négyes csoport van, körmérkőzés, Tadissi első meccsét elveszítette török ellenfelével szemben.

8.45 Szinkronúszás. Szóló, selejtező, eredmény: 1. Neborako (orosz) 89.1333, 2. Ferreras Sanz (spanyol) 86.6333, 3. Jahno (ukrán) 86.1667. Szabó Veronika a 18., pontszáma 70.7000.

8.40 Birkózás, kf . Korpási Bálintra az Európa-bajnok, vb-bronzérmes Frank Stäbler vár a nyolc között.

Birkózás. Az azeri Rafiq Huseynov úgy dobálja az osztrák Michael Wagnert, hogy a közönség nem győz őrjöngeni. Pazar bemutató, 11:0.

8.36 Szinkronúszás. Szabó Veronika 70.7000 pontot kapott szóló gyakorlatára, ezzel jelenleg a 14. helyen áll. Vezet az orosz Aniszija Neborako az ukrán Jelizaveta Jahno és az olasz Noemi Carrozza előtt. Az osztrák Anna-Maria Alexandri negyedik, le a kalappal.

Korpásinak 68 másodperc kellett. A svédnek meg jó a szakálla
Korpásinak 68 másodperc kellett. A svédnek meg jó a szakálla

8.27 Birkózás. Az első magyar pontok! Korpási gyepálja a hipszterszakállas svédet, aki nem tudja, mi történik a szőnyegen. 2:0, 6.0, 8:0, vége, ez nem volt semmi! Rapid győzelem, technikai tus, Korpási a negyeddöntőben!

8.20 Birkózás, kf 71 kg. Korpási Bálint a svéd Tallroth ellen jön mindjárt.

8.04 Közben kiszivárgott egy videó az osztrák szinkronúszók elgázolásáról. Inkább nem teszem be, aki a linken meg akarja nézni, tegye, nekem egyszer elég volt. Ez alapján az a csoda, hogy nincs halálos áldozat.

Az osztrákok balesete (LINK)
Az osztrákok balesete (LINK)

8.02 Asztalitenisz. 11:11 a magyar-német páros negyedik szettje, elment három szettlabda. Aztán 13:11 a németeknek, 3-0-ra megnyerik a csapatmérkőzést.

8.01 Birkózás Azeri a szőnyegen. Tombolás. Örmény a szőnyegen. Tüntetés.

7.54 Asztalitenisz. Bukó a harmadik szett párosban, Németország 2:1-re vezet, a meccsen meg 2-0-ra. Egy nyert német szett még, és vége.

7.52 Birkózás. Nagyjából harmad ház lehet, de elég jól hangzott, mikor a közönség megdörrent az azeri Nuriyev bemutatásánál.

7:47 Asztalitenisz. A magyar csapat 2-0-s hátrányban van Németország ellen, a páros 1:1-re áll.

7.38 Birkózás. Vezet Neumaier 1:0-ra, Kérinek még van 2:30-a, hogy kitaláljon valamit. Indulna, de szabálytalanul, figyelmeztetés. Az idő fogy, ebből nem lesz

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik