Jótékonyság: hazai sztárok az I. Grosics Sportnapon

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.08.12. 13:40
Kiváló hazai sportolók, köztük olimpiai bajnokok, olimpiai érmesek, világ- és Európa-bajnokok részvételével készülnek a sport örömünnepére az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskolában.

 

Többek között Csapó Gábor, Dávid Kornél, Dunai Antal, Güttler Károly, Horváth Gábor, Kálnoki Kis Attila, Kovács (Kokó) István, Kovács Katalin, Martinek János, Sárfalvi Péter, Zwickl Dániel is jelezte már, hogy ott lesz a Kölyök Aranycsapat Alapítvány által szeptember 18-án megrendezendő I. Grosics Jótékonysági Sportnapon az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskolában.

Az esemény fontos célja, hogy a sportokban és tanulmányokban egyaránt jeleskedő Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola diákjai testközelből is megismerhessék a múlt és jelen sztárjait, elleshessék mozdulataikat és tanulhassanak tőlük. A gyerekeket a rendezvényen foci, kosárlabda, teqball és különféle izgalmas ügyességi feladatokban mérhetik össze tudásukat, szerencséjüket a sztárokkal.

Aktív sportolóként és az iskola választókörzetének országgyűlési képviselőjeként Simicskó István is részt vesz az eseményen, míg Sárfalvi Péter nem csupán korábbi többszörös öttusa világbajnok sportolóként, hanem mint sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár is jelen lesz.

A rendezvény zárt körű, azon a meghívott vendégeken, sportolókon és az esemény támogatóin kívül kizárólag az iskola tanulói, szüleik és tanáraik vehetnek részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik