Szumó: Magyarország rendezi a 2012-es Eb-t, Kollárik a szövetség elnöke

Vágólapra másolva!
2011.05.07. 22:14
Címkék
Az Európai Szumószövetség várnai kongresszusán Kollárik Mihályt választották meg elnöknek, akinek megbízatása négy plusz egy évre szól. A kongresszuson az is eldőlt, hogy Magyarország rendezheti a 2012-es Európa-bajnokságot.

„Mozgalmas és eredményes napot zárt a magyar delegáció szombaton, hiszen Makai Erika, Kálló Gyöngyi és Dencsik István is ezüstérmet szerzett az Eb-n, és fontos sportdiplomáciai sikereket arattunk. Az elnökválasztáson kívül van még egy örömteli hír: Bulgáriában az is eldőlt, hogy Magyarország rendezheti meg a jövő évi Európa-bajnokságot" – mondta az európai szövetség újdonsült elnöke, Kollárik Mihály, aki nemrég még kómában feküdt. Makai Erika, Kálló Gyöngyi és Dencsik István is ezüstérmet szerzett az Eb-n, és fontos sportdiplomáciai sikereket arattunk. Az elnökválasztáson kívül van még egy örömteli hír: Bulgáriában az is eldőlt, hogy Magyarország rendezheti meg a jövő évi Európa-bajnokságot" – mondta az európai szövetség újdonsült elnöke, Kollárik Mihály, aki nemrég még kómában feküdt.

Magyarország legutóbb 2007-ben rendezett szumó Eb-t, akkor Budapest látta vendégül a kontinens legjobbjait. Kollárik szerint a hazai szövetség később dönt arról, hogy melyik városunkban lesz a 2012-es Eb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik