Torna: Berki felépült, Vlacsil és Tálas bekerült az Eb-csapatba

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 12:39
Címkék
Berki Krisztián meggyógyult, Kovács István vezetőedző pedig kihirdette az áprilisi berlini tornász Európa-bajnokságra utazó férficsapatot.

Mint ismeretes, a kapitány a világbajnok Berki Krisztiánt és Hídvégi Videt már korábban jelölte a csapatba, a többiek két válogatóversenyen vettek részt, a szer ob és a szerdán megtartott második válogató alapján lehetett bekerülni a csapatba.

Kovács a válogatók egyéni összetett eredményeit figyelembe véve két fiatalt jelölt: Tálas Bencét és Vlacsil Attilát. Így Berki, Hídvégi, Vlacsil és Tálas utazhat április 3-án az egyéni összetett és szer Európa-bajnokságra.

Berki Krisztián közben felgyógyult betegségéből, és szerdán megkezdte az edzéseket, bár még nagyon gyenge. Az Európa-bajnok betegsége miatt nem tudott részt venni a múlt hétvégi cottbusi világkupán, és kénytelen kihagyni a mostani párizsi vk-t is.

„A csapat az utazásig Budapesten készül. Az előzetes tervek szerint Berki lovon indul, Hídvégi lábsérülése miatt a két lábszert, az ugrást és a talajt kihagyja, míg Tálas és Vlacsil mind a hat szeren szerepel" – nyilatkozta Kovács István.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik