Videó: lelepleződtek az edzőt váltó sztárok - Erdei, Vajda, Pálinger

Vágólapra másolva!
2011.04.27. 19:27
Címkék
A közelmúltban felröppent a hír, hogy néhány világklasszis sportolónk edzőt vált. Vajda Attila kenus, illetve Erdei Zsolt profi ökölvívó-világbajnok is így döntött. Nos, a váltásról szóló hír igaz, viszont ferdítés a javából.

Mivel az edzőváltásoknak nem volt semmilyen előjele, a sportszerető közvélemény ráncos homlokkal könyvelte el a kissé érthetetlen változást. „Egy évvel a londoni nyári olimpia előtt? Edzőt váltani? Totál értelmetlen.” Ilyenek és ezekhez hasonló vélemények hangzottak el a különböző internetes fórumokon. Érthető, hiszen valóban logikátlannak tűnt, és nem feltétlenül az olimpia közelsége, hanem a remek edző–tanítvány kapcsolat miatt. Vajda Attila kenus olimpiai, világ- és Európa-bajnokunk remek viszonyt ápol edzőjével, Vécsi Viktorral, akárcsak Erdei Zsolt profi ökölvívó-világbajnok német trénerével, Fritz Sdunekkel.

Nos, a váltásról szóló hír igaz, viszont ferdítés a javából. Az igazság ugyanis teljesen más. Vajda Attila és Erdei Zsolt mellett a kézilabdázó Pálinger Katalin, a már visszavonult, szintén profi világbajnok ökölvívó, Kovács „Kokó” István, Harsányi Levente rádiós és televíziós műsorvezető, Vujity Tvrtko újságíró és Weisz Fanni hallássérült modell (róluk szóltak a hírek) elhatározták, hogy rajthoz állnak a május 15-én rendezendő K&H-maratonon, mégpedig váltóban. Ehhez pedig egy különleges segítséget kaptak az adidas micoach elnevezésű pulzusmérő karórával. Tehát valójában szó sincs személyi változásokról, az új edző nem más, mint az adidas világszerte ismert és elismert technikai fejlesztése.

EDZŐT VÁLTOTTAK A SZTÁROK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik