El: a Hearts-drukker taxis viszonozta a paksiak aláírását

Vágólapra másolva!
2011.08.04. 15:50
null
Edinburgh pompás kirándulóhely, tele látnivalóval, de a paksiak elsősorban nem turistáskodni mentek ki Skóciába (képünk illusztráció)
Címkék
Rövid sétát tett az El-visszavágóra készülő Paks labdarúgócsapata a skóciai szállása körül, és Éger Lászlóék az ideiglenes lakhelyükként funkcionáló hoteljük mellett lévő bevásárlóközpontban összefutottak egy Hearts-fanatikus taxissal, aki a csapat játékosainak autogramjáért cserébe ajándékkal lepte meg a középhátvédet.

A paksiak örömmel tettek eleget a taxis kérésének, és dedikáltak számára – zárásként pedig Éger annyit jegyzett meg viccesen, hogy a nyakában lévő sálat azért cserébe odaadhatná.

A taxis azonban ragaszkodott a kabalájának minősített kiegészítőhöz – a Hearts mérkőzéseinek napján ugyanis mindig abban dolgozik –, de pár perc türelmet kért, amíg kiszaladt az autójához, ahonnan egy Hearts-sapkával tért vissza, amelyet azon nyomban odaadott Égernek.

Az időjárás a szerdaihoz képest a csúnyábbik arcát mutatta eddig csütörtökön. Hideg nincs – 15 Celsius-fok körüli a hőmérséklet –, ám gyakran esik az eső, így elmaradt a tervezett edinburgh-i városnézés. Legalábbis a csütörtök esti mérkőzésre nevezettek számára, akik csak a szállás környékén sétáltak egyet a taktikai értekezletet követően. A keret Skóciába utazó, viszont ma este „szabadnapos" része ugyanakkor külön busszal bement Edinburgh-ba.

Az Európa-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésen Székesfehérváron 1–1-es döntetlent játszott egymással a két fél. A ma este 20.45 órakor kezdődő visszavágót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.

PIETSCH TIBOR jelenti Edinburgh-ból

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik